Ce scumpi sunt prinţişorii britanici! George şi Charlotte s-au pus pe făcut năzdrăvănii, la iarbă verde

hepta_3654260.jpg

printul george, printesa charlotte, iarba verde, casa regala britanica
Când mama nu e atentă, prinţul George îşi toarnă apa pe haine iar prinţersa Charlotte ronţăie ochelarii de soare
foto Hepta

Sunt o familie foarte frumoasă! Prinţul William, de 35 de ani, a luat parte la Trofeul Caritabil Regal de Polo Maserati care a avut loc în Tetbury, Gloucestershire, duminică după-amiază. A profitat de prilej pentru a-i scoate la iarbă verde şi pe prinţişorii George şi Charlotte, care au stat cu mama lor la umbră, pe iarbă. Micuţii şi-au luat jucăriile cu ei şi s-au hârjonit de mama focului.

Prinţişorii George, de patru ani, şi sora lui Charlotte, de 3 ani, au fost porecliţi, pe rând, încă de la naştere, „Scumpetea Sa Regală”. După ce au făcut senzaţie, sâmbătă, în balconul Palatului Buckingham la aniversarea Reginei, micuţii au avut parte de o ieşire în aer liber de toată pomina. Ei au venit împreună cu mama lor la turneul caritabil de polo din Tetbury, Gloucestershire, pentru a-l susţine pe tatăl lor, ducele de Cambridge. Evenimentul a avut loc pe terenului clubului Beaufort. George a venit cu un pistol de jucărie şi a împuşcat-o în joacă pe sora lui, care s-a îmbrăcat într-o rochiţă subţire, de culoare bleu.

printesa charlotte, casa regala britanica, ducesa de cambridge, printesa catherineZoom
Charlotte s-a răsfăţat un pic în braţele mamei ei
foto Hepta

După ce s-au hârjonit în jurul mamei lor care s-a adăpostit la umbră, Charlotte a renunţat complet la încălţăminte. Prinţul George şi-a păstrat tenişii în picioare, pentru că... vorba aceea, se asortau de minune cu bermudele gri şi tricoul tip Polo de culoare albastră. Şi pentru că partida de polo a durat prea mult, cei doi micuţi şi-au pierdut orice răbdare şi au început să se joace cu ce le-a picat la îndemână. Prinţul George şi-a turnat în poală apa dintr-o sticlă, iar prinţesa a început să ronţăie ochelarii de soare ai mamei ei. După ce s-a udat bine, mama lui i-a ascuns bidonul cu apă, iar Prinţul George şi-a luat pistolul şi cătuşile şi a făcut pe poliţistul.

printul george, printesa charlotte, casa regala britanicaZoom
La finalul meciului de polo prinţişorii Charlotte şi George au zbughit-o să îşi îmbrăţişeze tatăl
foto Hepta

Când Prinţul William a terminat în sfârşit meciul, cei doi micuţi au fugit într-un suflet să îl îmbrăţişeze. Fratele lor mai mic, Louis, de doar o lună, a rămas acasă în grija dădacelor egale.

loading...
Loading...

Citește și