Ce s-a întâmplat cu pisica lui Julian Assange după arestarea fondatorului Wikileaks

pisica-julian-asange.jpg

Pisica lui Julian Assange
Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, a fost arestat de poliţia britanică
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Julian Assange, fondatorul Wikileaks, a fost arestat joi (11 aprilie), după ce polițiștii au fost invitați să intre în ambasada Ecuadorului La Londra, unde acesta s-a refugiat din 2012.

„Julian Assange, în vârstă de 47 de ani, a fost arestat astăzi, 11 aprilie, de agenţi ai Serviciului Metropolitan de Poliţie (MPS) la Ambasada Ecuadorului'', a transmis poliţia britanică. După arestarea fondatorului Wikileaks toată lumea s-a întrebat ce se va întâmpla cu pisica acestuia, care are și propriul său cont de Instagram cu 7.500 de fani. 

Julian Asange le-a cerut avocaților săi să aibă grijă de pisica lui

Internauții s-au panicat gândindu-se că felina va fi abandonată sau extrădată. Unele publicații străine au scris că pisica ar fi părăsit instituția în urmă cu câteva luni, însă misterul a fost deslușit chiar de Wikileaks.

”Putem confirma că pisica lui Assange e în siguranță. Assange le-a cerut avocaților săi să o salveze la mijlocul lui octombrie, în urma amenințărilor de la ambasadă”, a transmis Wikileaks pe Twitter. Alături de emsaj a fost publicat și un videoclip în care apare felina, iar la un televizor din cameră sunt difuzate momente din timpul arestării lui Julian Asange. 

 

 

Loading...

Citește și

  • Julian Assange zambind increzator dupa arestarea lui din Londra

    Joi, 11 aprilie, australianul Julian Assange, fondatorul site-ului WikiLeaks, care se refugiase de 7 ani în Ambasada Ecuadorului din Londra, a fost arestat de poliția britanică în baza unui consimțământ al autorităților ecuaodriene care i-au retras calitatea de refugiat politic. Cel considerat un „Robin Hood” al erei informatice, dezvăluind sute de mii de imagini și mailuri ce conțineau documente clasificate ale Pentagonului și Departamentului de Stat, în legătură cu acțiuni și ordine considerate top-secret, face obiectul unui posibil proces intentat de autoritățile americane pentru accesarea neautorizată a unor servere instituționale și divulgare de secrete, în baza unui act, Legea Spionajului, datând din 1917.

  • julian assange viol

    Procurorii suedezi au renunțat la ancheta pentru viol care îl viza pe Julian Assange (45 de ani). A durat șapte ani, dar procurorul-șef Marriane Ny a decis vineri (19 mai) să pună capăt anchetei preliminare privind suspiciunile de viol, a anunțat Parchetul suedez într-un comunicat.

  • pamela anderson

    Fostul star Baywatch a făcut un apel la liderii lumii și le-a cerut, într-o scrisoare deschisă, să intervină pentru eliberarea fondatorului WikiLeaks Julian Assange. Pamela Anderson (49 de ani) susține că nu mai există niciun motiv pentru care Assange să fie captiv, în condițiile în care Suedia a renunțat la acuzațiile ridicate împotriva lui..

  • Locul în care sunt stocate fişierele WikiLeaks, care au zguduit puerile politice mondiale, pare un spaţiu desprins din studiourile filmului James Bond 007, conform Daily Mail.