O gaşcă de papagali de la o gradină zoologică din Anglia a fost pedepsită. Ce au putut să facă Billy şi ai lui

shutterstock_1552336940.jpg

Papagalii care au fost separați, pentru că știau prea multe @shutterstock
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Cinci papagali de la gradina zoologică din Friskney, Lincolnshire, au surprins neplăcut turiştii şi îngrijitorii parcului de animale şi au fost retraşi din văzul lumii. Capul răutăţilor, a declarat un oficial al grădinii, este Billy, „cel mai rău dintre toţi‟.

Dintre toti papagalii cu pene cenuşii, Billy este cel mai vinovat pentru comportamentul nepotrivit, care le-a adus pedeapsa. Cu toate că au fost scoşi din atenţia publicului, iar această măsură poate afecta şi încasările, angajaţii şi conducerea grădinii s-au amuzat când au descoperit că papagalii au învăţat şi să râdă unul la altul.

De ce au fost scoşi de pe „scenă‟

Când Steve Nichols, directorul executiv al Lincolnshire Wildlife Park, a auzit angajaţi de-ai săi adresându-şi vorbe grele, s-a îndreptat spre ei să le atragă atenţia asupra limbajului. Ajuns în locul de unde se auzeau cuvinte şi expresii greu de reprodus, a observat că nu era nici urmă de om, ci doar gaşca de păsări.

Citește aici ce făceau cei cinci papagali, cum au învățat să reproducă expresii pe diferite accente britanice și ce s-a întâmplat cu ei.

Loading...

Citește și

  • Cât e ziulica de lungă, Lilo, un papagal din specia Amazon, stă pe bara din preajma caselor de marcat. El este mascota magazinului sătmărean, dar şi paznicul atent ca nu cumva cineva să fure din produse.

  • Fac giumbuşlucuri, se dau pe tobogan şi ascultă întocmai de vorbele dresorilor. O gaşcă de 12 papagali, mici cât un ghemotoc, se dă în spectacol la circ. Să nu credeţi că-i uşor să-i struneşti.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1