Ce prietenă bună e fiica lui Trump cu iubita lui Putin. Merg în vacanţe împreună

ivanka-trump-600.jpg

Ivanka şi Wendi sunt prietene de ani buni
Foto: Arhiva personală

Donald Trump este un politician controversat, iar legăturile oamenilor din echipa cu Rusia sunt bine cunoscute. Mai mult, candidatul la preşedinţia Statelor Unite şi-a exprimat de mai multe ori admiraţia pentru Vladimir Putin. Nu e de mirare atunci că fiica sa e prietenă foarte bună cu iubita liderului de la Kremlin şi chiar îşi face vacanţele cu aceasta.

Ivanka Trump nu îşi ascunde deloc prietenia cu Wendy Deng Murdoch: fiica lui Donald Trump a publicat recent pe Instagram mai multe imagini în care apare alături de amica ei în staţiunea croată Dubrovnik. Ivanka şi Wendi se află în vacanţă împreună, fără familie. 

Mai mult, conform gawker.com, cele două sunt prietene de ani buni şi Wendi e cea care i-a făcut cunoştinţă Ivankăi cu soţul ei, Jared Kushner. 

Îmaginile cu Ivanka şi Wendi vin la scurt timp după ce presa americană a scos la iveală faptul că managerul de campanie al lui Trump a fost consultat pentru fostul preşedinte ucrainean Viktor Yanukavych, un aliat al lui Putin. 

Vladimir Putin şi Wendi Deng Murdoch ar forma un cuplu de ceva vreme, iar unele voci susţin că cei doi au o relaţie din 2013, când Wendi era încă soţia magnatului Rupert Murdoch. 

Loading...