Ce pretenții are Meghan Markle! Angajații spitalului unde urmează să nască ducesa nu au voie să-și ia concediu

Meghan Markle printul Harry

Meghan Markle îşi pune mâna pe burtă şi atunci când iese cu printul Harry
Meghan Markle a fost surprinsă atingându-şi burta în timpul unei apariţii împreună cu prinţul Harry
Foto: GuliverGetty Images

Meghan Markle (37 de ani) este însărcinată în șase luni, iar soția lui Harry ar putea naște la maternitatea unde Kate Middleton i-a adus pe lume pe cei trei copii ai săi. Ducesa de Sussex urmează să nască în luna aprilie sau mai.

Conducerea maternității de la Spitalul St. Mary din Paddington le-a spus angajaților săi că nu au voie să își ia concedii în aprilie și mai, pentru că într-una din aceste luni se va naște primul copil al prințului Harry și al Ducesei de Sussex. Meghan Markle se așteaptă să nască în aprilie sau mai, potrivit Daily Mail. Toți cei trei copii ai lui William și ai Ducesei de Cambridge s-au născut la Spitalul St. Mary din Paddington. 

Staff-ul a fost instruict ca la carte

Angajații au fost instruiți să nu își ia concediu în luna aprilie, potrivit unor surse apropiate de cuplul regal: „Toată lumea crede că are legătură cu copilul lui Meghan Markle, dar nimeni nu vrea să confirme nimic. Prețul pentru un living room la această maternitate este de peste 6.000 de euro pe noapte. Fiecare cameră are tv, radio, telefon, frigider și wi-fi gratuit. De asemenea, pacienții au parte de un meniu de lux. 

Prințul Wiliam s-a născut aici în 1982, prințul Harry în 1984, prințul George în 2013, prințesa Charlotte în 2015 și prințul Louis în 2018. 

spitalul_st_mary.jpg

Foto: dailymail.co.uk
Loading...

Citește și