Ce preţ are rochia purtată de Melania Trump la dineul de la Winfield House şi ce legătură are cu Meghan

Ultima actualizare:
Melania Trump şi Meghan Markle
Melania Trump şi Meghan Markle

Preşedintele Statelor Unite ale Amercii, Donald Trump şi soţia sa, Melania, au călătorit în Marea Britanie unde s-au întâlnit, într-un cadru oficial, cu prinţul Charles şi Camilla Bowles. În seara de 4 iunie a avut loc o recepţie organizată de către ambsadorul Statelor Unite ale Americii În Marea Britanie, iar cea care s-a bucurat de toate privirile admirative a fost Melania. Ea a ales o creaţie spectaculoasă semnată Givenchy şi a strălucit pe covorul roşu, deşi preţul plătit pentru o seară în centrul atenţiei nu a fost deloc unul de neglijat.

Melania Trump, în vârstă de 49 de ani, este cunoscută pentru alegerile sale vestimentare fără cusur. De fiecare dată soţia preşedintelui american a primit aprecieri din partea criticilor de modă pentru ţinutele alese în timpul vizitelor oficiale.

Melania Trump a plătit 7000 de dolari pentru rochia purtată la dineu

Iată că şi cu ocazia unui dineu organizat de ambsadorul Statelor Unite ale Americii în Marea Britanie, Melania a fost cea care s-a bucurat de priviri admirative şi de comentarii pozitive din partea criticilor.

Melania a purtat la dineul de la ambasada Statelor Unite ale Americii o rochie Givenchy de 7.000 de dolari
Melania a purtat la dineul de la ambasada Statelor Unite ale Americii o rochie Givenchy de 7.000 de dolari

Pentru aceasta ocazie Melania a optat pentru o rochiie de seară roşie, creată de către Givenchy. Preţul rochiei a fost unul pe măsură, căci soţia preşedintelui american a fost nevoită să plătească pentru nu mai puţin de 7.000 de dolari, relatează dailymail.co.uk.

Melania Trump se inspiră din ţinutele ducesei de Sussex, Meghan Markle

Potrivit unor critici de modă din Marea Britanie, Melania Trump încearcă să imite stilul ducesei de Sussex, Meghan Markle. Dacă la sosirea în Marea Britanie, Melania a ales să poarte un deux-pieces alb cu inserţii bleumarin, care au adus aminte de ţinuta purtată de Meghan la un eveniment organizat anul trecut, ulterior s-a schimbat într-o rochie albă, care nu s-a abătut foarte mult de la modelul preferat de noua mamă, Meghan Markle. Care este explicaţia pentru care Melania pare să se inspire atât de mult din alegerile vestimentare făcute de ducesa de Sussex?


    Melania Trump şi Meghan Markle Foto: GettyImages
Melania Trump şi Meghan Markle Foto: GettyImages

Potrivit expertei vestimentare Bethany Hamer motivul este unul destul de simplu: teama de a nu da greş. Ţinând cont că Melania a făcut o serie de alegeri controversate în trecut cred că doreşte să se orienteze acum spre un stil care să inspire profesionalism şi încredere. Ea transmite siguranţă de sine şi este o sursă perfectă de inspiraţie pentru o Primă Doamnă, a declarat aceasta, pentru espress.co.uk. Conform spuselor experte "Meghan Markle a reuşit să se eschiveze şi să remodeleze anumite tradiţii, fără să încalce regulile. Aşadar este posibil ca Melania să poarte o parte dintre creaţiile designerilor preferaţi ai lui Meghan pentru a respecta o etichetă, dar a avea în acelaşi timp un aer elegant şi modern", a conchis Bethany.

Melania Trump a decolat într-o rochie de 4.000 € și a aterizat la Londra într-o bluză de 750 €

Melania Trump iartă şi uită infidelităţile lui Donald: «Am lucruri mai importante de făcut»

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net