Ce poţi face cu un ziar după ce l-ai citit VIDEO

enhanced-buzz-24068-1383080835-11.jpg

Ce poti face cu un ziar după ce l-ai citit
Ziarele pot fi folosite pentru a crea artă
Citeste tot despre: 

Ziarele citite nu trebuiesc aruncate. Ele pot fi folositoare în multe feluri, după ce te-au pus la curent cu ultimile ştiri. Posibilităţile sunt limitatea doar de imaginaţie de aceea ce poţi face cu un ziar rămâne doar la latitudinea ta.

Cei care au un dezvoltat simţ artistic  pot folosi hârtia de ziar pentru a crea nenumărate decoraţiuni.

Hârtia de ziar ca materie primă pentru artă

Unul din lucrurile pe care trebuie să le ştim despre hârtia de ziar este faptul că este foarte bună izolatoare termic. Astfel, poţi astupa crăpături la ferestre cu jurubiţe de hârtie, poţi îmbunătăţii calităţile izolatoare ale păturilor sau ale hainelor în caz de urgenţă sau poţi folosi un ziar vehi pentru a pune o cratiţă proaspăt luată de pe foc pe masă, fără să afectezi masa.

Ce poţi face cu un ziar în afară de a-l duce la reciclat

Pasionaţii de fotografie îl pot folosi ca reflector de bliţ. Poţi folosi ziare vechi la protejarea mobilelor şi a podelelor atunci când zugrăveşti sau vopseşti, sau le poţi folosi pentru a împiedica lichidele să se scurgă şi să se împrăştie. Dacă ştergi un geam sau o oglindă cu hartie de ziar după ce ai folosit substanţele de curăţat din magazin, vei descoperi că au o strălucire deosebită.

Ce poţi face cu un ziar dacă ai animal de casă? Îl poţi tăia franjuri  şi poţi să le foloseşti pentru igiena animalului. În special pisicile, de obicei, sunt foarte mulţumite în a îşi face nevoile în bucăţele de ziar.

Dacă aşterni câteva pagini de ziar pe fundul coşului de gunoi din bucătărie vor avea efect absorbant pentru lichide dar şi pentru mirosurile neplăcute.

Posibilităţile a ceea ce poţi face cu un ziar sunt nelimitate

La un picnic poţi folosi hârtia de ziar pentu a iniţia focul de grătar.

Ziare făcute ghem şi îndesate în încălţămite le vor ajuta să-şi păstreze forma în timpul în care nu le foloseşti. Ceea ce poţi face cu un ziar îţi poate aduce multe economii dacă îl foloseşti oridecâte ori ai nevoie de un material aşa de ieftin.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1