Ce porecle și-au dat între ei membrii familiei regale britanice! Regina a primit cele mai amuzante «alinturi»

Ultima actualizare:
Regina Elisabeta a II-a a primit cele mai multe porecle
Regina Elisabeta a II-a a primit cele mai multe porecle

Deși țin mult la etichetă și vor să pară o familie serioasă și, deopotrivă, respectată în rândul cetățenilor, și la Casa Regală Britanică se folosesc porecle sau alinturi, care le pot răni puțin orgoliul celor în cauză, chiar dacă acestea izvorăsc din...dragoste.

Ca în orice familie unde există și bune și rele, și membrii Casei Regale Britanice ajung la un moment dat să se „ciondănească”, motiv pentru care au luat naștere câteva porecle ce îi amuză nespus pe aceștia. Începând cu Regina Elisabeta a II-a și încheind cu cel mai mic membru al familiei, aceștia se strigă între ei în fel și chip, ori din prea multă iubire, ori pentru a se mai „răcori” după vreo convorbire mai tensionată. 

Cert este că poreclele pe care și le-au oferit între ei fac cu adevărat deliciul publicului, mai ales dacă luăm în considerare că însăși Regina s-a pricopsit cu câteva „alinturi”, care cu siguranță aduc zâmbetul pe buze tuturor celor cărora le este dat să le audă. 

Chiar dacă pentru cei din jur aceste porecle sunt amuzante, posesorii lor ar putea avea orgoliul rănit din cauza acestora. Cu toate acestea, Regina, copiii și nepoții ei nu par deloc să se supere, făcându-le plăcere să se ia peste picior. Iată ce porecle amuzante își dau între ei membrii familiei regale britanice, potrivit news.co.au și heart.co.uk!

Prințul William a fost denumit „Cheliosul”
Prințul William a fost denumit „Cheliosul”

Prințul William este denumit „Cheliosul”

Cum a fost nevoit să suporte ani de zile remarcile și comentariile răutăcioase cu privire la părul său care devenea tot mai rar, venite în special din partea fratelui lui, Prințul Harry, care acum nu mai este la fel de vocal, având în vedere că trece de ceva vreme prin aceeași situație, William a decis în cele din urmă să se tundă „periuță”. Cea care a dezvăluit care este, mai nou, porecla Prințului William a fost chiar Kate Middleton, soția lui, care l-a numit pe acesta „Cheliosul”. De asemenea, pe vremuri, pe când Ducii de Cambridge erau colegi la Universitate, Kate l-ar fi poreclit pe viitorul ei soț Big Willy (Marele Willy n.r), fără să explice motivul din spatele „alintului”. 

Kate Middleton este „Ducesa Do-Little (Face puțin)”

Pentru a-și lua revanșa, Prințul William i-a găsit la rândul lui o poreclă lui Kate, care nu îi face Ducesei prea multă cinste. Cum are trei copii cărora trebuie să le poarte întotdeauna de grijă, Ducesa de Cambridge se dedică în totalitate jobului de mamă și nu prea mai are timp pentru prea multe activități. De acolo și denumirea „Do-Little (Face puțin)”, care reprezintă, cu siguranță, o tachinare care reușește, probabil, să-și atingă scopul. Pe vremuri, Regina era nemulțumită că soția lui William nu avea un job cu normă întreagă, așa că „alintul” acesta ar putea fi o sabie cu două tăișuri, putând să trezească în Kate câteva sentimente neplăcute. 

Ducii de Cambridge și-au dat câteva porecle amuzante
Ducii de Cambridge și-au dat câteva porecle amuzante

Ce porecle a primit Regina Elisabeta a II-a

Încă de când era mică, Regina Elisabeta era cunoscută drept „Lilibet”, poreclă pe și-a dat-o, oarecum, de una singură, având în vedere că nu putea să-și pronunțe altfel numele, la vremea respectivă. Totuși, în prezent, Regina se bucură (sau nu) de multe alte apelative, care mai de care mai amuzante. Prințul Philip (97) a găsit câteva alinturi neobișnuite pentru soția lui, precum Sausage (Cârnăcior n.r) sau Cabbage (Vărzucă n.r). De asemenea, și nepotul William i-a dat câteva bătăi de cap Reginei, strigând-o „Gary” atunci când era mic, deoarece nu îi putea pronunța numele. Nu știm de ce „Gary”, având în vedere că acesta este un nume masculin, însă Regina răspunde la apelativ și nu se supără! 

Regina Elisabeta a II-a răspunde la poreclele primite de la familie
Regina Elisabeta a II-a răspunde la poreclele primite de la familie

Ducele de Cambridge a creat cândva confuzie la Palatul Buckingham strigând acest nume, însă Regina a elucidat rapid misterul: „Eu sunt Gary”. Călcând pe urmele tatălui său, strănepotul Reginei, Prințul George, o strigă pe aceasta „Gan-Gan”. 

Prințul Harry este „Spike” sau „Hazza”

Ducele de Sussex a avut un cont secret pe Facebook sub numele de Spike Welles, iar de acolo i s-a și tras porecla. De fapt, conform declarațiilor sale, aceasta fusese porecla sa în copilărie. Ulterior, prietenii lui Meghan Markle l-au botezat „Hazza”. De asemenea, unii apropiați îi mai spun Prințului Harry și „Potter”, făcând referire la seria filmelor „Harry Potter”, sau „Flash”, așa cum era cunoscut în zilele lui de Armată. 

Prințul George s-a poreclit singur

Săptămâna trecută, Prințul George a surprins o doamnă angajată să plimbe câinii în Berkshire, spunându-i că numele său este „Archie”. Femeia l-a recunoscut, evident, imediat pe micul Prinț și, ca să fie prietenoasă, a încercat să inițieze un dialog cu el. Deși știa cine e, l-a întrebat totuși cum îl cheamă, iar puștiul, zâmbind larg, i-a zis că i se spune Archie. Poate chiar aceasta este porecla micuțului. 

Nici Meghan Markle nu a scăpat, deși e nouă în familie

Chiar dacă e nouă în familia regală britanică, nici Meghan Markle nu a scăpat de porecle! După ce angajații ei au poreclit-o „Ducesa dificilă” sau „Uraganul Meghan”, din cauza temperamentului ei vulcanic și a firii sale perfecționiste, se pare că nici socrul ei nu are o părere prea diferită. Prințul Charles a numit-o „Tungsten”, după numele metalului dur care se folosește la fabricarea oțelului, iar asta spune multe despre caracterul inflexibil al lui Meghan. 

Prințul consort este „Grecul Philip”

Nici soțul Reginei Marii Britanii nu a scăpat! Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a, s-a născut în Corfu, Grecia, așa că nu este greu să ne dăm seama de unde provine porecla. Așadar, acestuia i s-a spus „Grecul Phil”, „Zorba” sau „Stavros” câteodată.

Cine sunt „Fred și Gladys”?

Prințul Charles și Camilla s-au poreclit unul pe celălalt „Fred și Gladys”, după personajele unui show radiofonic (The Goon Show) de la BBC al cărui fan a fost Prințul Charles, iar acest lucru s-a petrecut încă de pe timpul în care Prințul charles era căsătorit cu Prințesa Diana. Iar dacă Regina este numită „Gan-Gan” de către strănepoții ei, Ducesa de Cornwall este strigată „Ga-Ga”.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net