Ce pățește un cuplu gay pe străzile din Rusia a revoltat o lume întreagă VIDEO

Ultima actualizare:

    Doi prezentatori ruși au făcut un experiment inedit pe străzile Moscovei. Rezultatul este uimitorFoto: captură Youtube
Doi prezentatori ruși au făcut un experiment inedit pe străzile Moscovei. Rezultatul este uimitorFoto: captură Youtube

Intoleranța poporului rus față de comunitatea homosexuală a fost dovedită de doi prezentatori Tv care s-au ținut de mână pe străzile Moscovei. Totul a fost filmat cu o cameră ascunsă, iar rezultatul trist al experimentului se poate observa în videoclip.

Filmulețul a devenit viral foarte rapid, pe toate rețelele de socializare și a strâns aproape 3 milioane de vizualizări pe Youtube, în doar două zile, fiind publicat duminică (12 iulie). Experimentul a fost făcut de doi oameni de televiziune de la ChebRussiaTv, care au avut curaj să se țină de mână în văzul oamenilor și să înfrunte abuzurile lor. Aceștia au avut parte de tot felul de reacții homofobe, de la înjurături la reacții foarte violente din partea anumitor bărbați.

Trecătorii au reacționat violent când au văzut cuplul gay ținându-se de mână

Rezultatul este cu adevărat șocant. Unul din trecători, care i-a observat pe cei doi ținându-se de mână, a strigat ostentativ spre ei: “Homosexualii sunt prea de tot în ultima vreme”, pe când un alt bărbat s-a lovit de unul din prezentatori și a dat vina pe el: “Care e problema? Ia vino aici, homosexualule!”. Un alt bărbat i-a atacat direct pe cei doi și a vrut să sară la bătaie, în timp ce prezentatorii încercau să rezolve conflictul într-un mod pașnic și civilizat.

Experimentul a fost făcut după ce comunitatea LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali n.r) a obținut o victorie istorică, atunci când căsătoria între persoanele de același sex a fost legalizată în toate cele 50 de state americane. Cu toate acestea, se pare că alte țări mai au un drum lung până să ajungă la acest nivel. 77 de țări sunt împotriva căsătoriilor gay și chiar dacă homosexualitatea nu este tocmai ilegală în Rusia, președintele Vladimir Putin a promulgat o lege, în 2013, în care interzice orice fel de simbol și de promovare a comunității LGBT.

image
image
image
image
image
image
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net