Ce mireasă frumoasă a fost nepoata lui JFK! O apariție la fel de elegantă ca Jackie Kennedy

kennedy_2.png

foto
Îndrăgostiții sunt împreună de când erau studenți ai Universității Yale
Foto: Twitter

Cea mai mică dintre nepoatele fostului președinte american J.F.Kennedy a avut parte de o nuntă de poveste. Ea s-a căsătorit cu iubitul ei, un fost coleg de la universitatea Yale, iar ceremonia a fost una intimă și plină de rafinament.

Nunta Tatianei Schlossberg( 27 ani) și a lui George Moran(28 ani) a avut loc weekend-ul trecut la reședinta familei Kennedy, Red Gate Farm. Cuplul a părut îndrăgostit până peste cap în pozele făcute cu doar câteva minute înainte ca cei doi să își jure iubire și credință pentru tot restul vieții, în data de 12 septembrie 2017.

fotoZoom
Instantaneu de la nunta lui JFK cu Jackie
Foto: Captură video

Nepoata lui Kennedy și-a întâlnit alesul inimii pe vremea când amândoi erau studenți ai Universității Yale. În present, soțul ei este în anul patru în cadrul Facultății de Medicină a Universității Columbia.  Mireasa a ales pentru cea mai importantă zi din viața ei o rochie simplă și o trenă înaltă care să îi reliefează statura suplă și impozantă. Ținuta pentru care a optat tânăra a semănat izbitor cu rochia de mireasă pe care a purtat-o mama ei la propria nuntă. Petrecerea a fost una restrânsă, iar paparazzi nu au putut obține prea multe instantanee, accesul fiindu-le interzis.

fotoZoom
Nepoata lui Kennedy s-a căsătorit pe 12 septembrie la reședința familiei
Foto: Twitter

Prima apariție publică a Tatianei a avut loc în anul 2013, atunci când ea a fost aleasă pentru a susține un discurs în memoria bunicului său în cadrul unui eveniment desfășurat în Marea Britanie. Discursul ei s-a bucurat de aprecierea publicului și, astfel Tatiana a câștigat simpatia celor din jur. “Ne-am adunat astăzi aici pentru a onora amintirea lui, dar este dificil pentru că este o amintire plină de tristețe pentru mine, familia mea și pentru întreaga Americă. Pentru mine, bunicul meu trăiește în imaginație prin cuvintele sale și prin lecțiile importante pe care ni le-a predat. De-a lungul vieții am putut să interacționez cu el prin intermediul cărților de istorie.  Ca iubitor al istoriei, în general și ca împătimit al istoriei britanicilor, în particular, știu că bunicul meu ar fi fost mândru să poată vedea că munca sa în numele păcii și a libertății este vie în memoria oamenilor”, au fost vorbele nepoatei lui Kennedy.

 

loading...
Loading...

Citește și