Ce mesaj a lăsat Kate Middleton în condica locației unde Prințul William a cerut-o de soție!

Ultima actualizare:
Prințul William și Kate au început să aibă o relație încă din facultate
Prințul William și Kate au început să aibă o relație încă din facultate

Toată lumea știe cât de frumoasă a fost nunta regală dintre Prințul William și Kate Middleton, cuplul ocupând primele pagini ale ziarelor încă de când cei doi și-au anunțat logodna! Puțin sunt însă cei care cunosc povestea din spatele cererii în căsătorie pe care William i-a făcut-o lui Kate, într-un moment în care actuala Ducesă de Cambridge nici măcar nu se aștepta.

Cei care au dezvăluit cum a avut loc cererea în căsătorie au fost proprietarii unei cabane unde Kate și William au petrecut o mini-vacanță romantică, având în vedere că Ducii de Cambridge le-au lăsat acestora în condica oaspeților două mesaje prin care își exprimau recunoștința pentru seriviciile oferite de aceștia. 

Prințul William a cerut-o de soție pe Kate într-o vacanță în Kenya, după ce a planificat un sejur la o cabană din proximitatea unui lac, unde cei doi sperau să pescuiască. Cuplul a trecut prin două despărțiri dureroase în decursul relației lor longevive, însă mereu și-au găsit drumul unul spre celălalt, având în vedere că aceștia sunt iubiți încă din facultate, însă toată lumea se întreba când va face William marele pas de a o cere pe Kate, după ce aceasta primise o poreclă destul de deranjantă din această cauză: „Kate cea care e pusă în așteptare”. 

Prințul William și Kate Middleton au avut o nuntă ca în povești
Prințul William și Kate Middleton au avut o nuntă ca în povești

Totuși, în 20 octombrie 2010, la aproape un deceniu de când s-au cunoscut pentru prima oară, William a avut într-un final curajul să pună marea întrebare. Și dacă v-ați întrebat cum s-a întâmplat evenimentul, noi avem răspunsul! Potrivit Mirror, când a decis să se pună în genunchi și să îi prezinte inelul lui Kate, William a făcut acest lucru într-o manieră extrem de romantică, chiar Ducesa de Sussex recunoscând acest lucru și simțind nevoia să îl scrie și în cartea oaspeților cabanei unde au stat în vacanța din Kenya, în apropierea lacului Rutundu. 


    Prințul William și Kate Middleton au avut o nuntă ca în povești Foto: Getty
Prințul William și Kate Middleton au avut o nuntă ca în povești Foto: Getty

Cuplul s-a plimbat prin țară înainte să meargă la cabana de la Rutundu, unde au sperat să pescuiască și să se bucure de atmosfera liniștită de acolo. Sau cel puțin așa credea Kate. Pentru William însă, acesta a fost locul perfect ales pentru momentul special în care a cerut-o pe cea care este acum mama a celor trei copii ai săi de soție. 

„Mulțumim pentru cele mai minunate 24 de ore! Din păcate nu am prins nici-un pește din lac, însă ne-am distrat încercând. Îmi place la nebunie atmosfera de aici, cu focuri la șemineu și lumânări aprinse- este extrem de romantic. Sperăm să ne întoarcem cât mai curând”, a scris Kate Middleton în condica oaspeților cabanei, semnându-se. Cei doi nu și-au anunțat însă logodna decât în următoarea lună, iar după au început pregătirile de nuntă. 

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net