Ce mai daruri a primit familia regală britanică? Kate, o minge de rugby

spl1634465_002.jpg

regina elizabeth buckingham windsor, casa regala britanica
Regina Elisabeta a II-a a primit eşarfe, monede şi bijuterii
foto Guliver / Splashnews

Casa regală britanică a publicat ieri lista cu darurile primite de-a lungul anului 2017, în timpul vizitelor oficiale. Ducesa de Cambridge, Catherine a primit la Paris o minge de rugby, Prinţul Charles a primit un coş cu nuiele, numai bun pentru picnic, de la Vatican, Iar Meghan Markle a primit din Finlanda... un şorţ de bucătărie.

La fiecare început de an, familia regală britanică face publice cadourile primite. Astfel s-a aflat că Prinţul William şi soţia lui au primit două şorţuri de bucătărie, iar copiii lor nişte haine de chefi în miniatură. În acelaşi set au venit inclusiv şorţuri pentru Prinţul Harry şi viitoarea lui soţie Meghan Markle.  Regina a prmit bijuterii rare de la sultanul din Brunei, un ou de struţ pictat de tribul Maasai şi un set de globuri pentru pomul de Crăciun de la preşedintele german Frank-Walter Steinmeier.

spl1542626_001.jpg

printul william
Prinţul William şi soţia lui au primit şorţ de bucătărie şi copiii hăinuţe de bucătari
foto Guliver / Splashnews

La fel de „cadorisiţi” au fost inclusiv cei doi căţei corgi ai Reginei care au primit diferite accesorii canine de la cluburile de patrupede din Regatul Unit şi din Australia. Regina a primit mai multe cărţi istorice, eşarfe, platouri decorative, albume fotografice şi o carte de bucate semnată de Vikas Khanna. La Palatul Buckingham a venit anul trecut inclusiv un bumerang din lemn de eucalipt dăruit de băştinaşii australieni şi un suport pentru acesta, o broşă din lemn şi un steag unionist, unul canadian şi unul australian. Prinţul William şi Kate Middleton au primit 19 cărţi (inclusiv una de bucate), biciuşcă pentru călărie, o minge de rugby şi diferite medalii şi monede. Ducesa de Cambridge a primit 12 prăjituri madeleine, pantaloni de ciclism, cutii de ciocolată şi o mănuşă pentru cuptor. La pachet au mai intrat câteva orchii, o geantă, un set de ceai, doi cercei, un rucsac, o vază şi o brăţară purtătoare de noroc. Soţul ei, Prinţul William a primit cizme de călărie, ceas de mână, o sticlă de gin, un sfeşnic, o cutie de bomboane cu jeleu, o şa de călărie şi panatloni de hochei. Copiii lor au primit cărţi, tricouri, o bucătprie de jucărie pentru copii, cărţi de colorat, un aeroplan de jucărie, două acadele, marionete de pluş şi trenuleţe de jucărie.

spl1588005_012.jpg

printul harry casa regala britanica meghan markle
Prinţul Harry şi Meghan Markle au primit şi ei şorţuri de bucătărie şi mănuşi pentru cuptor
foto Guliver / Splashnews

Prinţul Harry a primit un pix, un kimono, o revistă pentru bărbaţi, un tricou de rugby, un medalion comemorativ, fotografii cu el la Jocurile Invictus, un ceas de mână, un inel, set de cafea, lanternă şi geci de iarnă, ploaie sau sport. Prinţul Charles şi Camilla au primit coş de picnic din nuiele, un album fotografic, un stilou, cărţi, tablouri făcute de copii, brânză, bere, vin, un borcan cu gem, o sticlă de ulei de măsline, tricouri de polo, steagul maltez, eşarfe de mătase, 12 sticle cu sos iute, un CD şi sculpturi în lemn (unele dintre ele realizate chiar în România).

loading...
Loading...

Citește și