Ce l-ar putea împiedica pe Prințul Harry să se căsătorească

Ultima actualizare:

    Prințul HarryFoto: Getty
Prințul HarryFoto: Getty

Nimic nu trebuie să-i scape Reginei Elisabeta și nimic nu se face fără ca aceasta să-și dea acordul. Prințul Harry are nevoie de binecuvântarea ei, dacă are de gând să se căsătorească, pe viitor, cu actrița Meghan Markle.

Această lege a fost promulgată în anul 1772 și orice nuntă făcută fără permisiunea suveranului va fi respinsă și nu va fi recunoscută.

Relația Prințului Harry cu actrița serialului „Suits” Meghan Markle este serioasă, ținând cont de declarațiile familiei regale, cu privire la articolele legate de Meghan și familia sa. Oare lucrurile sunt îndeajuns de serioase încât să ne așteptăm, în curând, la o nouă nuntă regală?


    Meghan Markle Foto: Getty
Meghan Markle Foto: Getty

Regele George a dat această lege în secolul XVIII, pentru că nu era de acord cu căsătoria fratelui său, Prințul Henry. Mai mult decât atât, trei căsătorii, din cele șapte, ale fiilor regelui George au fost anulate și considerate ilegitime. De-a lungul timpului, mai mulți moștenitori ai tronului au fost nevoiți să facă sacrificii în numele iubirii. Cei care voiau să se căsătorească cu orice preț, chiar dacă suveranul nu era de acord, erau nevoiți să renunțe la tron.


    Prințul HarryFoto: Getty
Prințul HarryFoto: Getty

Începând cu anul 2011, datorită premierului David Cameron, situația membrilor familiei regale s-a mai ușurat. Acesta a dat un amendament conform căruia doar primii șase succesori la tron sunt nevoiți să ceară această permisiune regelui. 

Prințul Harry este al 5-lea în linie, însă, din fericire pentru acesta, Regina Elisabeta a II-a nu a interzis nicio căsătorie până acum. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net