Ce l-ar putea împiedica pe Prințul Harry să se căsătorească

gettyimages-633273108.jpg

harry
Prințul Harry
Foto: Getty

Nimic nu trebuie să-i scape Reginei Elisabeta și nimic nu se face fără ca aceasta să-și dea acordul. Prințul Harry are nevoie de binecuvântarea ei, dacă are de gând să se căsătorească, pe viitor, cu actrița Meghan Markle.

Această lege a fost promulgată în anul 1772 și orice nuntă făcută fără permisiunea suveranului va fi respinsă și nu va fi recunoscută.

Relația Prințului Harry cu actrița serialului „Suits” Meghan Markle este serioasă, ținând cont de declarațiile familiei regale, cu privire la articolele legate de Meghan și familia sa. Oare lucrurile sunt îndeajuns de serioase încât să ne așteptăm, în curând, la o nouă nuntă regală?

meganZoom
Meghan Markle
Foto: Getty

Regele George a dat această lege în secolul XVIII, pentru că nu era de acord cu căsătoria fratelui său, Prințul Henry. Mai mult decât atât, trei căsătorii, din cele șapte, ale fiilor regelui George au fost anulate și considerate ilegitime. De-a lungul timpului, mai mulți moștenitori ai tronului au fost nevoiți să facă sacrificii în numele iubirii. Cei care voiau să se căsătorească cu orice preț, chiar dacă suveranul nu era de acord, erau nevoiți să renunțe la tron.

printul harryZoom
Prințul Harry
Foto: Getty

Începând cu anul 2011, datorită premierului David Cameron, situația membrilor familiei regale s-a mai ușurat. Acesta a dat un amendament conform căruia doar primii șase succesori la tron sunt nevoiți să ceară această permisiune regelui. 

Prințul Harry este al 5-lea în linie, însă, din fericire pentru acesta, Regina Elisabeta a II-a nu a interzis nicio căsătorie până acum. 

 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • printul harry meghan markle

    Zvonurile s-au dovedit a fi adevărate! Prințul Harry (32 de ani) a anunțat, într-un comunicat de presă, că se iubește cu actrița americană Meghan Markle (35 de ani). Nu a fost un anunț tocmai fericit, însă. Harry este foarte indignat că iubita lui a fost „victima abuzului și hărțuirii” din partea presei. Acesta susține că Meghan a fost ținta unor comentarii rasiste și sexiste.

  • printul harry

    Zilele trecute au circulat o mulțime de zvonuri cu privire faptul că Prințul Harry (32 de ani) și actrița Meghan Markle (35 de ani) ar avea o relație amoroasă. Par să se descopere însă tot mai multe lucruri interesante despre frumoasa brunetă. Recent, pe un site porno a fost văzut un material video în care apare Meghan.