Ce îți este interzis să faci în biroul Papei Francisc

Ultima actualizare:

    În biroul Papei Francisc nu ai voie să faci oriceFoto: Getty
În biroul Papei Francisc nu ai voie să faci oriceFoto: Getty

Fiind liderul spiritual al lumii catolice, este normal ca Papa să impună respectarea anumitor norme de conduită atunci când te afli în spațiul său privat. Atunci când intri în biroul său, un semn care indică o interdicție te întâmpină încă de la intrare.

„Vietato Lamentarsi”, scrie pe ușa cabinetului Papei Francisc și semnifică „Interzisă lamentarea”. Imaginea cu acest semn a fost adusă la cunoștința publicului de publicația Vatican Insider, citată de Digi 24.

Semnul oferă și explicații cu privire la această interdicție, iar cei care nu o respectă sunt „subiecți ai sindromului de a se simți mereu victime și de a le reduce pe termen lung simțul umorului și capacitatea de a rezolva probleme.”

simeon stalpnicul png

„Avertismentul” continuă: „Penalizarea este dublată dacă are loc în prezența copiilor. Pentru a da tot ce e mai bun, concentrează-te pe potențial, și nu pe limitări. Nu te mai plânge și încearcă să-ți îmbunătățești viața.”

Conform sursei citate, semnul i-a fost oferit Papei Francisc recent, de către psihologul italian Salvo Noe. Suveranul Pontif i-a promis că va pune semnul chiar pe ușa biroului, ceea ce a și făcut.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net