Ce îți este interzis să faci în biroul Papei Francisc

francisc.jpg

papa francisc
În biroul Papei Francisc nu ai voie să faci orice
Foto: Getty

Fiind liderul spiritual al lumii catolice, este normal ca Papa să impună respectarea anumitor norme de conduită atunci când te afli în spațiul său privat. Atunci când intri în biroul său, un semn care indică o interdicție te întâmpină încă de la intrare.

„Vietato Lamentarsi”, scrie pe ușa cabinetului Papei Francisc și semnifică „Interzisă lamentarea”. Imaginea cu acest semn a fost adusă la cunoștința publicului de publicația Vatican Insider, citată de Digi 24.

Semnul oferă și explicații cu privire la această interdicție, iar cei care nu o respectă sunt „subiecți ai sindromului de a se simți mereu victime și de a le reduce pe termen lung simțul umorului și capacitatea de a rezolva probleme.”

interdictie_papa.jpg

papa francisc
"Interzisă lamentarea"
Foto: captură foto/Youtube

„Avertismentul” continuă: „Penalizarea este dublată dacă are loc în prezența copiilor. Pentru a da tot ce e mai bun, concentrează-te pe potențial, și nu pe limitări. Nu te mai plânge și încearcă să-ți îmbunătățești viața.”

Conform sursei citate, semnul i-a fost oferit Papei Francisc recent, de către psihologul italian Salvo Noe. Suveranul Pontif i-a promis că va pune semnul chiar pe ușa biroului, ceea ce a și făcut.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1