Ce îi interzice Meghan Markle prinţului Harry

meghan-markle-printul-harry-interzis.jpg

Viata Prinţului Harry s-a schimbat enorm de când s-a căsătorit cu Meghan Markle
foto: Getty

De când s-a însurat cu Meghan Markle, viaţa prinţului Harry s-a schimbat complet, fiindcă aceasta îi interzice mai multe lucruri. De asemenea, îl obligă să facă mai mult sport.

Fosta actriţă Meghan Markle (37 de ani) îi interzice soţului ei, prinţul Harry (34 de ani), obiceiuri care i-ar putea afecta sănătatea. L-a obligat să renunţe la alcool şi aproape complet la carne şi de asemenea îl obligă să facă sport. Astfel, de când s-a însurat, în mai, anul trecut, prinţul Harry a devenit un alt om. Nu mai bea şi se poartă frumos. A devenit un soţ iubitor şi un posibil viitor tată model.

De când a rămas însărcinată, Meghan a renunţat la alcool şi nu îl mai lasă nici pe soţul său să mai pună în gură nici măcar o picătură de băutură alcoolică. Având în vedere că, înainte, prinţului îi plăcea mult să bea, într-adevăr, în viaţa lui, s-a făcut o schimbare radicală. De asemenea, Meghan a eliminat din dieta lui Harry cafeaua, ceaiul negru şi alte băuturi care conţin cofeină. Prinţul britanic bea în prezent doar apă minerală.

În plus, Meghan Markle l-a convins pe soţul său să nu mănânce carne pe parcursul săptămânii. Numai sâmbăta şi duminica are voie la carne. Meghan l-a determinat de asemenea pe Harry să practice yoga, împreună cu ea. Mama acesteia, Doria, care este instructoare de yoga, este foare încântată. Nimeni nu s-ar fi aşteptat că Meghan Markle îi va interzice unele lucruri prinţului Harry după căsătorie.

Loading...