Ce idiot! S-a împușcat singur în picior când a vrut să prindă un gândac

impuscat_in_picior_ca_a_vrut_sa_prinda_gandacul_1.jpg

Un bărbat din Detroit a ajuns la spital după ce s-a împușcat singur în picior
Un bărbat din Detroit, Michigan, a ajuns la spital după ce s-a împușcat singur în picior
foto: Shutterstock

Asta e culmea! Un bărbat de 50 de ani, din Detroit, Michigan, SUA, a vrut să strivească un gândac de bucătărie (n.r. libarcă) și a aruncat după el cu pantoful. Omul a uitat că ascunsese în pantof pistolul care, după ce a lovit peretele, s-a descărcat și l-a rănit pe american în picior. Ironia sorții face ca gândacul să fi scăpat cu viață, în timp ce omul de 50 de ani a ajuns în scaun cu rotile.

Râsul-plânsul! Un bărbat de 50 de ani din Michigan s-a împușcat singur în picior vrând să strivească un gândac care îi invadase domiciliul. Bărbatul care locuiește pe strada Albion, din Detroit, Michigan, a sunat la ambulanță marți după ce s-a mutilat singur. El a vrut să strivească o libarcă roșie care poate ajunge la dimensiuni de 3,5-4,5 centimetri și poate trăi până la doi ani, dar a aruncat după ea cu pantoful greșit. Omul care nu a vrut să își dezvăluie identitatea își ținea pistolul ascuns în încălțămintea cu pricina.

impuscat_in_picior_ca_a_vrut_sa_prinda_gandacul_2.jpg

Un bărbat din Detroit a ajuns la spital după ce s-a împușcat singur în picior
Omul de 50 de ani a declarat la poliție că a vrut să strivească ori o libarcă uriașă, ori un greiere imens
foto: Shutterstock

În momentul în care pantoful a intrat în contact cu peretele, arma s-a descărcat și glonțul la lovit cu putere în picior. Ambulanțierii i-au acordat primul ajutor, l-au dus la spital și a fost operat în regim de urgență. Poliția a consemnat în raport că bărbatul a aruncat pantoful după o libarcă sau un greiere, scârbit fiind de dimensiunile impresionante ale gânganiei. El se uita la televizor în momentul incidentului și uitase complet de arma pe care o ascunsese ”strategic” în încălțămintea cea mai rar folosită.

Loading...

Citește și