Ce iaht luxos are cel mai bogat om din Rusia! Este unul dintre prietenii lui Putin

Ultima actualizare:

    Alexei Mordașov este unul dintre apropiații lui PutinFoto: Twitter
Alexei Mordașov este unul dintre apropiații lui PutinFoto: Twitter

În general, s-a observat că grupul de prieteni ai lui Vladimir Putin este format numai din oameni foarte bogați și influenți, iar recent, unul dintre amicii liderului rus a intrat în atenția presei britanice după ce iahtul său de lux a acostat în apele scoțiene.

Alexei Mordașov (51 de ani) este considerat cel mai bogat om din Federația Rusă și unul dintre apropiații lui vladimir Putin, precizează The Sun. Zilele acestea, iahtul său luxos, Lady M, care ar vosta aproape 37 de milioane de dolari, potrivit estimărilor jurnaliștilor, a coborât ancora în apele râului Clyde, din Glasgow (Scoția).

Trecătorii aproape că nu și-au mai luat privirea de la superba navă lungă de 65 de metri, cu trei punți și propriul heliport. Vasul poate trasnporta în perfectă siguranță 12 pasageri pe care îi poate găzdui în cele șase cabine. La aceștia se mai adaugă și cei 14 membri ai echipajului, care împart separat, alte șapte cabine.

Iahtul este dotat cu două motoare 16V4.000 care pot propulsa nava la o viteză de până la 28 de noduri. „Lady M este o navă extrem de sigură și de confortabilă. Am străbătut Atlanticul de Nord în mai puțin de opt zile și am fost impresionat de cât de confortabil a fost călătoria”, spunea cândva cu mândrie despre vasul său, Alexei Mordașov.


    Alexei Mordașov este considerat cel mai bogat om din RusiaFoto: Getty
Alexei Mordașov este considerat cel mai bogat om din RusiaFoto: Getty

El este unul dintre cei mai cunoscuți magnați ai Rusiei, conduce o companie producătoare de oțel și se spune că ar deține o avere de peste 11 miliarde de dolari.

image
image
image
image
image
image
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net