Ce i-a interzis regina lui Kate Middleton

Ultima actualizare:

    Kate Middleton are o listă întreatgă de interdicţii de la ReginăFoto: AP
Kate Middleton are o listă întreatgă de interdicţii de la ReginăFoto: AP

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii ţine mult la protocol. Pentru a fi sigură că soţia prinţului William, Kate Middleton, respectă regulile palatului, aceasta ar fi alcătuit o listă cu cele 10 lucruri pe care nevasta nepotului nu are voie să le facă, potrivit public.fr.

Surse indiscrete apropiate de familia regală britanică au dezvăluit presei că ducesa de Cambridge, Kate Middleton, ar mai fi pusă la punct de străbunica micuţilor ei, prinţii George şi Charlotte. Regina ar fi alcătuit o listă cu 10 lucruri de care aceasta trebuie neapărat să ţină seama.

Are interzis să îşi facă unghiile cu ojă colorată, e prea vulgar.Are interzis să poarte pantofi cu talpă groasă sau plaţi. Sunt obligatorii tocurile clasice care să nu dezvăluie degetele.Este interzis să poarte rochii deasupra genunchiului.Este interzis să apară cu picioarele goale. Ciorapii sunt obligatorii chiar şi vara.Este interzis să poarte extensii sau meşe. Nu are voie să apară necoafată.Sprâncenele trebuie îngrijite, dar nu prea machiate. Trebuie să rămână naturale.Fără bijuterii fanteziste şi se poartă bijuterii ale coroanei. Dar nu e obligatoriu.Geanta nu se poartă niciodată pe umăr. Trebuie ţinută în mână sau la nivelul cotului.Pantalonii sunt toleraţi ziua, dar niciodată seara.Tatuajele sunt strict interzise.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net