Ce i-a interzis Meghan lui Harry, pentru a fi sigură că o lasă însărcinată imediat după nuntă

Ultima actualizare:

    Meghan Markle vrea să rămână însărcinată imediat după nuntăFoto: Getty
Meghan Markle vrea să rămână însărcinată imediat după nuntăFoto: Getty

Meghan Markle urmează să fie cea mai nouă soție de prinț din familia regală britanică, dar are planuri mărețe și nu vrea să rămână prea mult timp în urmă față de "colegele" sale. Bruneta i-a spus lui Harry că vrea să rămână însărcinată imediat după ce se căsătorește și pentru ca Harry să atingă maximul de eficiență la această operațiune, i-a impus deja câteva restricții.

O sursă apropiată cuplului a dezvăluit pentru site-ul express.co.uk că Meghan este mai mult decât pregătită să își întemeieze o familie în adevăratul sens al cuvântului, din care copiii nu tre buie să lipsească. Ea vrea să fie lăsată însărcinată imediat după nuntă și îl vrea pe Harry în formă fizică maximă. Dacă ar ști el ce-l așteaptă...

Fosta actriță i-a interzis lui Harry să mai fumeze și să mai bea alcool și l-a supus și unei diete alimentare sănătoase. Ea vrea să fie sigură că viitorul său soț și viitorul tată al copiilor ei va atinge performanțe înalte în dormitor. Își dorește atât de mult să fie și ea mamă, ca Ducesa de Cambridge, cea pe care mulți spun că o copiază în stilul vestimentar, încât e dispusă să-l îndoape pe Harry și cu steroizi dacă asta i-ar garanta viitoarea sarcină.

Studiile au dovedit că fumatul, consumul excesiv de alcool și un stil de viață dezordonat scad drastic performanțele sexuale ale bărbaților și pot duce până la sterilitate. Din acest motiv, Meghan își dorește să-l readucă pe Harry la zilele când era înrolat în armată și când avea un stil de viață foarte ordonat.

Harry nu este un fumător înrăit. A fost surprins rareori fumând, la ocazii speciale. Ultima dată când s-a afișat în public cu țigara a fost când împlinise 31 de ani. De atunci, probabil doar cu prietenii mai trage câteva fumuri. Se pare că schimbările radicale în stilul de viață vin, deocamdată, mai mult pentru Harry, decât pentru Meghan.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net