Ce fermecată a fost Meghan Markle de Prințul Harry! Fața ei spune tot

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Meghan și prințul Harry au stat la 18 rânduri depărtare în arena Air Canada Center diin Toronto la ceremonia de inaugurare a jocurilor Invictus, dedicate militarilor răniţi în teatrele de operaţiuni din Afganistan şi Irak. Actrița a fost însoțită de un amic.

Deoarece încă nu sunt logodiți, regulile protocolului regal i-au interzis lui Meghan să ia loc alături de Harry în loja regală. În schimb, acesta a fost acompaniat de Melania Trump, Prima Doamnă a SUA, de premierul canadian Justin Trudeau și de președintele ucrainean Petro Poroshenko. 

simeon stalpnicul png

Harry (33 de ani) a fost surprins uitându-se în dese rânduri spre direcția iubitei lui, care a fost păzită de trei ofițeri ai Scotland Yard care făceau parte din efectivul de gărzi ai Casei Regale. Meghan a fost pe culmile entuziasmului atunci când Harry a susținut în fața mulțimii un discurs pe atât de emoționant, pe atât de uman și de prietenos.

simeon stalpnicul png

A fost prima apariție oficială a perechii de când s-a aflat că Meghan și Harry formează un cuplu.

În schimb, Melania Trump  a efectutat, sâmbătă, prima vizită oficială fără Donald Trump în calitate de Primă Doamnă a SUA și l-a invitat la Casa Albă pe prințul Harry, informează Reuters.

"În numele soţului meu şi a întregii ţări, vreau să vă mulţumesc vouă şi familiilor voastre pentru sacrificiile făcute pentru ca noi să fim în siguranţă. Vreau să vă urez şi noroc dar ştiu că nu aveţi nevoie. Aveţi spirit de luptători şi ştiu că veţi aduce aurul acasă", a declarat Melania Trump, în vârstă de 47 de ani.

Prima Doamnă a SUA s-a întâlnit cu Prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, aproximativ 20 de minute, cei doi discutând despre Jocuri, familii şi despre cine va câştiga competiţia, a afirmat purtătorul de cuvânt Stephanie Grisham.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
suflet pixabay jpg
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net