Ce familie frumoasă are Justin Trudeau! Premierul canadian a mai câștigat un mandat

Ultima actualizare:

    Justin Trudeau și-a sărutat soția după ce a aflat că a câștigat alegerile din Canadafoto: EPA EFE
Justin Trudeau și-a sărutat soția după ce a aflat că a câștigat alegerile din Canadafoto: EPA EFE

Justin Trudeau a obţinut un al doilea mandat la alegerile de luni din Canada. Premierul canadian în exerciţiu s-a prezentat la vot însoțit de frumoasa lui familieși a sărbătorit triumful sărutându-și soția în aplauzele susținătorilor.

La numai câteva zie după ce fiul său cel mare a împlinit 12 ani, Justin Trudeau a primit votul canadienilor pentru un nou mandat de premier. Cel mai sexy prim ministru din istoria recentă s-a prezentat la urne, luni, însoțit de soția sa și de cei trei copii ai lor, Xavier James (12 ani), Ella-Grace Margaret (10 ani) și Hadrien Grégoire (5 ani).

Îmbrăcați comod, cu jeanși, hanorace și pantofi sport, cei trei copii ai premierului l-au ajutat pe tatăl lor să introducă buletinele de vot în urnă și au făcut față cu succes numeroților jurnaliști prezenți în secția de votare.

Mezinul a părut cel mai afectat de tensiunea așteptării, însă tatăl său l-a ajutat cu mult tact să facă față oboselii. Trudeau l-a luat în brațe pe Hadrien, i-a explicat în ce constă procesul de votare și l-a ținut pe genunchi atât cât a fost nevoie pentru ca puștiul de cinci ani să se simtă bine.

Justin Trudeau a obținut un nou mandat, dar a pierdut majoritatea în Parlament

Justin Trudeau a obținut a doilea mandat, însă Partidul său Liberal a obţinut doar o majoritate relativă în Parlament, ceea ce-l va obliga să conteze pe sprijinul unui mic partid de stânga, relatează AFP, citat de News.ro.

Potrivit proiecţiilor televiziunilor, marţi  către ora 6.00 GMT (9.00, ora României), liberalii au obţinut o victorie cu 156 dintre cele 338 de mandate din Camera Comnelor. În Adunarea în exerciţiu ei dispuneau de o majoritate absolută de 177 de mandate.

”Aţi făcut-o, prietenii mei, felicitări”, a declarat Justin Trudeau zîmbind în faţa susţinătorilor săi, reuniţi în centrul oraşului Montréal. ”În această (luni), canadienii au respins disensiunile”, a adăugat el. Ei ”au respins tăierile şi austeritatea şi au ales un program progresist şi o acţiune puternică împotriva modificărilor climatice”.

Astfel Trudeau aduce partidului său al doilea mandat, în pofida numeroaselor scandaluri care i-au marcat cei patru ani de putere şi unor atacuri adesea virulente ale opoziţiei la adresa bilanţului său. Însă el iese slăbit din acest scrutin în privinţa menţinerii la putere şi este nevoit să obţină susţinerea unui partid mic, NPD al lui Jagmeet Singh.

Justin Trudeau, căsătorit cu prietena din copilărie

Justin Trudeau și Sophie Grégoire s-au întâlnit prima oară pe vremea când erau amândoi copii, în Montreal. Sophie era colega de clasă și prietena din copilărie a fratelui mai tânăr al lui Trudeau, Michel. Cei doi s-au reîntâlnit în iunie 2003, când Sophie, o vedetă de televiziune în Quebec la vremea respectivă, a fost desemnată să prezinte un bal caritabil, împreună cu Trudeau. Câteva luni mai târziu, Justin și Sophie au devenit un cuplu, în octombrie 2004 s-au logodit, în mai 2005 au devenit soț și soție, iar în 2007 a venit pe lume primul lor copil.

Citește și:

Adorabil! Justin Trudeau a fost vizitat la birou de fiul său

Zâmbetul ăsta spune totul! Ivanka Trump, pur și simplu dată peste cap de fermecătorul Justin Trudeau

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net