Ce a făcut victima fostului boss FMI cu banii din viol

Ultima actualizare:
Dominique Strauss-Kahn i-a dat milioane de dolari ca să scape de puşcărie
Dominique Strauss-Kahn i-a dat milioane de dolari ca să scape de puşcărie

Potrivit RTL, menajera care l-a acuzat pe Dominique Strauss-Kahn de agresiune sexuală, Nafissatou Diallo, a folosit o parte din banii pe care acesta i-a dat pentru a deschide un local propriu în New York. La trei ani după ce părăsise această metropolă din cauza scandalului, ea a revenit să deschidă un restaurant cu banii de la fostul boss FMI.

Nafissatou Diallo (35 de ani) şi Dominique Strauss-Kahn au semnat un acord secret de mai multe milioane de dolari, potrivit zvonurilor. O parte din bani a fost folosită de fosta menajeră să-şi deschidă un restaurant cu preparate americane şi vest-africane. “Lui Nafissatou şi fetei sale îi merge bine. Ea are mai mulţi bani decât a avut vreodată, dar ştiu sigur că ar fi preferat că ar fi preferat să rămână menajeră în acel hotel decât să fi trecut prin ce i s-a întâmplat. La acea vreme era fericită”, a spus avocatul femeii.


    Dominique Strauss-Kahn i-a dat milioane de dolari ca să scape de puşcărieFoto: Guliver/Getty
Dominique Strauss-Kahn i-a dat milioane de dolari ca să scape de puşcărieFoto: Guliver/Getty

Scandalul s-a încheiat în 2012

Dominique Strauss-Kahn a fost în de arest la domiciliu, într-o vilă de lux, unde plătea chiria de 50.000 de dolari pe lună, după ce a fost acuzat că a abuzat-o sexual pe camerista Nafissatou Diallo la Hotelul Sofitel din New York, la 14 mai 2011. Înainte de aceasta a fost deţinut în penitenciarul din Rikers Island. Scandalul s-a încheiat în 2012, în urma unui acord financiar confidenţial între cele două părţi. Însă Dominique Strauss-Kahn, care a fost director al Fondului Monetar Internaţional din 2007, a trebuit să-şi dea demisia în 2011 după ce a încercat s-o violeze pe Diallo. El şi-a văzut năruit şi visul de a ajunge preşedinte al Franţei, tot din această cauză, tocmai când era candidatul favorit al forţelor politice de stânga pentru alegerile prezidenţiale din Franţa din 2012.

“Mi-a rupt chiloţii”

Menajera Nafissatou Diallo care l-a acuzat pe fostul şef al FMI; Dominique Strauss-Kahn, de tentativă de viol, a fost foarte furioasă pentru că a fost tratată ca prostituată. Ea a povestit cu lux de amănunte cum acesta a încercat s-o violeze.“Când am deschis uşa, a apărut gol în faţa mea. Era ca turbat. Mi-a spus că sunt frumoasă. I-am zis să se potolească, să nu mă facă să-mi pierd slujba. M-a tras de uniformă, mi-a rupt chiloţii, m-a pipăit şi m-a apucat de cap, încercând să-mi deschidă gura ca să mă forţeze să-i fac sex oral”, a spus ea. Femeia susţine că nu a ştiut cine era violatorul până a doua zi, când s-a anunţat la ştiri. Atunci s-a temut că va fi ucisă ca să i se închidă gura. Femeia s-a enervat că "New York Post" a scris că lucra şi ca prostituată, dezminţind cu tărie aşa ceva. Menajera speră că Dumnezeu îl va pedepsi pe Strauss-Kahn şi susţine că nu vrea bani de la el. Procurorii nu mai au încredere în ea, de când s-a descoperit că a minţit că a fost violată în Guineea. Diallo şi-ar fi dorit ca agresorul să ajungă după gratii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net