Ce a făcut Meghan Markle în vizita-fulger la New York. Archie a călătorit alături de ducesă

meghan-markle

meghan markle
Meghan Markle a susţinut-o pe Serena Williams la US Open
Foto:GettyImages

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a revenit din concediul de maternitate şi este mai activă ca oricând. În urmă cu o săptămână a participat la meciul de tenis susţinut de buna sa prietenă, Serena Williams, împotriva Biancăi Andreescu şi s-a aflat în atenţia fotreporterilor prezenţi la eveniment. Iată cum s-a distrat ducesa de Sussex în scurta sa călătorie la New York!

Meghan Markle şi Serena Williams sunt bune prietene, tensmena fiind una dintre persoanele care au contribuit cel mai mult la petrecerea organizată în cinstea lui Archie Harrison, în urmă cu câteva luni. În semn de susţinere, Meghan Markle a decis să participe la meciul pe care Serena Williams l-a disputat, în urmă cu o săptămână, împotriva Biancăi Andreescu. Ducesa de Sussex nu a stat prea mult pe gânduri şi a sosit vineri la New York cu un avion British Airways. Biletul luat în ultima clipă la First Class a costat-o 6.000 de lire sterline (31.714 de lei). Cu toate că preţul biletului nu a fost unul atât de mic, Meghan Markle nu a acordat atenţie acestui lucru şi s-a îmbarcat în scurta călătorie. 

Meghan Markle a apelat la yoga pentru a scăpa de oboseală 

După ce a aterizat în New York, ducesa de Sussex a apelat la trucul său preferat pentru a scăpa de oboaseala resimţită din cauza diferenţei de fus orar- yoga. Soţia prinţului Harry a participat la nişte ore de yoga alături de prietena şi colaboratoarea sa, Misha Nonoo. Ducesa de Sussex a optat să combată oboseala în acelaşi mod şi în timpul vizitei regale în Australia, în luna octombrie a anului trecut. 

Ducesa a susţinut-o pe Serena Williams la US Open 

meghan-markle-us-open.jpg

meghan markle
Foto: Gettyimages

Sâmbătă a avut loc evenimentul mult aşteptat-meciul Serenei împotriva Biancăi Andreescu. Ducesa şi-a făcut apariţia la meci, purtând o ţinută care s-a bucurat de aprecierea criticilor şi care se vinde precum pâna caldă în emdiul online după ce Meghan a ales să poarte acele articole vestimentare. Costumaţia atât de mult lăudată, marca J.Crew, purtată de ducesa de Sussex, a costat numai 132 de lire sterline (circa 698 de lei). Aceasta s-a vândut cu o viteză năucitoare pe Internet şi, după ce s-a epuizat, a fost scoasă la vânzare pe eBay cu preţul de peste 280 de lire sterline (1.480 de lei).

Meghan şi-a surprins plăcut un bun prieten 

Potrivit vogue.com, după meciul Serenei, Meghan Markle şi-a găsit câteva momente libere pentru a-i face o surpriză unui bun prieten care îşi sărbătorea ziua de naştere în acea sâmbătă. Daniel Martin, cel care se ocupă de machiajul ducesei de Sussex a fost impresionat de faptul că aceasta l-a vizitat la atelierul din New York chiar de ziua lui şi i-a scris un mesaj de mulţumire pe Instagram. 

Ducii de Sussex, în turneu în Africa de Sud 

Vizita ducesei la New York nu a fost una prelungită întrucât programul lui Meghan Markle este unul extrem de încărcat. În câteva săptămâni va porni alături de prinţul Harry într-un turneu în Africa de Sud. Micuţul Archie Harrison va călători pentru a doua oară peste hotare, în timp ce părinţii săi vor discuta subiecte aflate în agenda lor. 

 

Citeşte şi

Meghan Markle dă tonul la modă! Costumaţia pe care a purtat-o la US Open şi-a dublat preţul

Meghan Markle, apariție neașteptată la meciul Biancăi Andreescu de la US Open! Îi poartă ghinion Serenei Williams

 

 

 

Loading...

Citește și