Ce a făcut David Cameron după ce şi-a anunţat demisia. A uimit pe toată lumea

david_cameron.jpg

david cameron
David Cameron a făcut un gest surprinzător după ce și-a anunțat demisia
Foto: captură foto/Youtube

David Cameron a anunțat luni, 11 iulie, că va demisiona mai devreme. El le-a prezentat jurnaliștilor clădirea unde va locui până la momentul demisiei sale oficiale, dar după ce le-a mulțumit pentru interviul acordat, gestul său a uimit pe toată lumea.

Premierul Marii Britanii, care urmează să demisioneze în mod oficial miercuri, 13 iulie, a început să cânte după ce și-a luat la revedere de la jurnaliști. Nu putem ști cu certitudine dacă David Cameron chiar este fericit că în acest fel scapă de orice responsabilitate politică sau doar a mimat bucuria de a accepta cea mai mare înfrângere din cariera sa.

Cert este că în timpul interviului, el nu a părut prea zâmbitor și a fost destul de rapid în afirmații.

Inițial, David Cameron anunțase că va demisiona din funcția de premier în termen de trei luni. Presiunile politice interne, dar și cele impuse de liderii europeni l-au făcut probabil să iasă mai repde de pe scena politică. Referendumul în urma căruia Brexitul a câștigat cel mai mare număr de voturi a însemnat un dezastru pentru cariera lui David Cameron.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...
 
 

Citește și

  • David Cameron

    Premierul Marii Britanii, David Cameron, n-a vrut să rateze finala de la Wimbledon, așa că s-a aflat în tribune pentru a-l susține pe scoțianul Andy Murray care a câștigat pentru a doua oară titlul de campion la Wimbledon, Cameron a avut însă parte de o surpriză neplăcută din partea celorlalți suporteri.

  • david cameron

    David Cameron a izbucnit în lacrimi vineri, 24 iunie, atunci când a anunțat că-și va da demisia în termen de trei luni. A făcut anunțul cu vocea tremurândă în fața cercului său de parteneri loiali. "A fost emoționant. Toată lumea plângea - bărbați și femei, chiar și servitorii - iar apoi a început David să plângă", a declarat unul dintre cei prezenți la eveniment.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1