Ce făcea soția lui Nicolas Sarkozy, în timp ce fostul președinte francez era reținut de poliție

sarkozy2.png

carla bruni nicolas sarkozy nicolas sarkozy retinut
Nicolas Sarkozy se vedea cu avocatul său pentru a stabili detaliile apărării
Foto: Hepta

Nicolas Sarkozy, fostul președinte al Franței, a fost interogat de poliție marți, în legătură cu fondurile campaniei sale din 2007. În acest timp, soția sa, Carla Bruni-Sarkozy, nu și-a întrerupt campania pentru turneul său muzical.

Carla Bruni a fost surprinsă de papparazzi, plină de zâmbet, când s-a întâlnit cu bunul său prieten, legendarul muzician Charles Aznavour. În acest timp, soțul ei era reținut de poliția franceză în urma unei investigații începută în anul 2013. Conform informațiilor publicate în „The Guardian”, el este anchetat pentru primirea unor fonduri ilegale în valoare de 50 de milioane de euro. Polițiștii suspectează că fostul dictator, Muammar al-Gaddafi din Libia, a finanțat campania sa prezidențială din 2007.

carla_bruni_hepta.png

carla bruni nicolas sarkozy nicolas sarkozy retinut
Carla Bruni nu și-a ascuns zâmbetul la întâlnirea cu Charles Aznavour
FOTO; Hepta

 

Chiar dacă aceste acuzații aduse lui Nicolas Sarkozy au șocat societatea franceză, Carla și-a continuat munca fără întrerupere. Ea a publicat pe contul său de Instagram o poză împreună cu artistul în vârstă de 93 de ani, alături de un mesaj pe măsură: „Micul meu moment de muncă și prietenie, alături de marele Charles. Ce plăcere și onoare să lucrez și să petrec puțin timp cu acest minunat om și artist legendar.”

Nu este prima dată când atitudinea nonșalantă a cântăreței a fost observată. La sfârșitul anului 2016, după pierderea alegerilor prezidențiale, Carla s-a relaxat în Thailanda, pe o plajă însorită, fără a arăta tristețe față de eșecul soțului ei.

Loading...

Citește și