Ce făcea Kate Middleton în timp ce Prințul William de ”destrăbăla” în club

middleton.jpg

kate
Ce făcea Kate în timp ce sotul ei își făcea de cap
foto: The Mirror

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge nu a stat cu mâinile-n sân, în timp ce soțul ei, Prințul William, se distra în club în compania unor domnișoare. Aceasta a fost la schi, în prezența surorii ei, care își petrece ultimele zile ca ”burlăciță”.

Ducesa de Cambridge a zburat la Meribel, Franța, într-o stațiune de schi, pentru a o ajuta pe sora ei mai mică, Pippa sa sărbătorească ultimele ei zile de femeie singură. În tot acesta timp, Prințul William își făcea de cap într-o altă stațiune. Cele două surori iubesc să schieze și nu se puteau gândi la un alt mod mai frumos și plăcut ca sora Ducesei să-și petrecă ultimele zile de burlăciță. ”Pipa iubește să schieze și asta a fost prima ei alegere pentru a petrece weekendul împreună”, a declarat Kate, conform The Mirror.

kate.jpg

kate
kate middleton a fost fost în compania surorii, în timp ce William a petrecut cu alte domnișoare
foto: The Mirror

 

Petrecerea burlăcițelor a fost mică, restrânsă și privată, iar bucătarul a avut grijă să răsfețe ”petrecărețele”. Conform ziarelor, weekendul lui Kate, în care a stat alături de Pippa, coincide cu weekendul în care William se ”destrăbăla” în club, departe de Ducesă, motiv pentru care a apărut pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume.

ducesa.jpg

schi
Ducesa a participat la petrecerea burlacitelor a surorii sale, Pippa
foto: The Mirror

 

Pippa este logodită cu un influent om de afaceri James Matthews, fratele lui Spencer Matthews, de la Chelsea. Logodna celor doi a fost anunțată în luna iulie, anul trecut, și, deși data nunții lor nu a fost dezvăluită în mod public, se crede că cei doi își vor uni destinele luna viitoare. Revista US Weekly a declarat că cei doi se vor căsători pe data de 20.

nunta.jpg

schi
Sora Ducesei se va căsători luna viitoare
foto: The Mirror
Loading...

Citește și