Ce fac oamenii când sunt puşi să pipăie testicule pe stradă. Reacţia femeilor e fabuloasă VIDEO

Ultima actualizare:

    Femeile sunt dezgustate de ceea ce atingFoto Youtube
Femeile sunt dezgustate de ceea ce atingFoto Youtube

Unele lucruri nu trebuiesc atinse în public. Cel puţin reacţiile oamenilor din clipul de mai jos tind să ne îndrepte spre această concluzie. În cadrul unui experiment social desfăşurat pe străzile Statelor Unite ale Americii, un grup de cetăţeni, atât bărbaţi cât şi femei, au fost rugaţi să recunoască o serie de obiecte doar prin atingere.

Când un străin te opreşte pe stradă şi te întrebă dacă te poate lega la ochi, nu este tocmai indicat să răspunzi afirmativ. Pornit ca o campanie de conştientizare a riscului la care sunt supuşi bărbaţii în cazul apariţiei cancerului testicular. Experimentul inedit a devenit viral pe internet, cu precădere datorită reacţiilor pe care le au femeile în momentul în care ating acele testicule de silicon.

Cancerul testicular afectează în mod special bărbaţii cu vârsta cuprinsă între 20 şi 39 de ani. Potrivit recomandărilor Societăţii Americane de Cancer, examenul testicular trebuie să fie parte din controlul medical pe care îl fac bărbaţii în vederea depistării vreunei forme de cancer. Unii specialiştii le recomandă bărbaţilor să se autoexamineze o dată pe lună. Cancerul testicular se dezvoltă foarte repede, aşadar descoperirea precoce este crucială. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net