Ce dulce este nepoţelul prinţului Charles! Uite cum se joacă prinţul Louis cu moştenitorul coroanei

printul-charles-camilla-copii-nepoti.jpg

tablou de familie
Membrii Casei Regale a Marii Britanii au participat la o şedinţă fotografică inedită, iar prinţul Louis i-a cucerit pe toţi
Foto: Profimedia

Cu ocazia împlinirii a 70 de ani, Charles a fost fotografiat de către fotograful oficial al Casei Regale a Marii Brtianii, în ipostaze inedite împreuna cu nepoţii săi. Moştenitorul coroanei este precum orice alt bunic, absolut fascinat de nepoţii săi, acesta este mesajul care reiese din imaginile făcute publice.

Prinţul Charles a împlinit pe 14 noiembrie vârsta de 70 de ani, iar regina Elisabeta a II-a a organizat o ceremonie măreaţă în onoarea fiului care îi va urma la drum . Charles a petrecut alături de membrii Casei Regale a Marii Britanii, de alte capete încoronate din lume şi oameni politici, dar şi de cele mai dragi persoane din viaţa sa, cei trei nepoţi, prinţul George, prinţesa Charlotte şi, cel mai mic dintre aceştia, prinţul Louis.

Cu ocazia împlinirii a 70 de ani, prinţul Charles a participat la o şedinţă foto alături de familia sa, iar imaginile sunt unele într-adevăr emoţionante, căci conturează tabloul unei familii fericite şi unite. Într-una din fotografii Charles îl ţine în braţe pe prinţul Louis, care pare mai preocupat să se joace cu mânuţele decât să pozeze, iar fiul Elisabetei a II-a zâmbeşte larg, semn că cel mai mic dintre nepoţi îi umple inima de bucurie.

Un alt instantaneu la fel de reuşit îi reuneşte pe ducele şi ducesa de Cambridge, prinţul Harry şi Kate Middleton, ducele şi ducesa de Sussex, prinţul Harry şi fosta actriţă Meghan Markle, pe prinţul Charles şi soţia sa, Camilla. Cei care completează cadrul de familie şi asupra toţi cei din fotografie îţi canalizează atenţia sunt, bineînţeles, cei trei copii.

Din nou, prinţului Louis nu i-a păsat prea mult de aparat, ţinând cont de vârsta atât de mică pe care o are, şi i-a atins faţa prinţului Charles, acţiune care i-a amuzat copios, judecând după expresiile faciale afişate. Pe de altă parte, prinţesa Charlotte a pozat ca o adevărată domnişoară, zâmbind şiret către cameră, în timp ce George a afişat aceeaşi privire ştrenagară cu care ne-a obişnuit.

Se pare că Charles va avea încă un motiv de bucurie în curând, căci un alt nepot se pregăteşte să vină pe lume în primăvara anului 2019, căci prinţul Harry şi Meghan Mrkle vor deveni părinţi pentru prima oară. Moştenitorul Coroanei va trebui să îşi împartă atenţia între cei patru nepoţi, dar nu va fi un lucru complicat pentru el, căci se observă cu uşurinţă cât de mult îi place rolul de bunic!

Loading...

Citește și