Ce drăgălași sunt George și Charlotte pe felicitarea de Crăciun a Familiei Regale!

Ultima actualizare:

    Kate va deveni mama pentru a treia oară Foto: foto detaliu
Kate va deveni mama pentru a treia oară Foto: foto detaliu

Casa Regală a Marii Britanii este apreciată de oamenii din întreaga lume pentru discreția de care dă dovadă, pentru manierele ireproșabile, dar mai ales pentru faptul că se gândește întotdeauna la modalități de a surprinde locuitorii țării într-un mod plăcut. De această dată, cei care au furnizat o surpriză admiratorilor au fist Ducele și Ducesa de Cambridege.

În ciuda faptului că ducesa de Cambridge, Kate Middleton este însărcinată cu cel de-al treilea copil și are o sarcină dificilă, ea nu a putut lipsi de la surpriza pregătită pentru locuitori. Este vorba despre o felicitare de Crăciun în care apar prințul William, ducesa de Cambridge și cei doi copii ai acestora, George și Charlotte. Toț patru au îmbrăcat ținute asortate , în nuanțe de albastru și au zâmbit către aparatul de fotografiat.


    Fotografia care va apărea pe felicitările de CrăciunFoto: Getty
Fotografia care va apărea pe felicitările de CrăciunFoto: Getty

Micul George este așezat în fața tatălui său, care îi atinge umerii, în mod protector, iar Charlotte stă în fața mamei  care afișează un zâmbet blând, molipsitor, deja caracteristic. Fotografia a fost realizată în incinta Palatului Kensington de către fotograful Chris Jackson, însărcinat cu fotografierea membrilor Familiei Regale de o perioadă bună de timp.

Urmează un șir de venimente foarte important în cadrul Familiei Regale. În aprilie, Ducesa de Cambridge va aduce pe lume cel de-al treilea copil al cuplului, iar nunta prințului Harry cu actrița Meghan Markle este programată pe 18 mai. După căsătorie, Meghan se va muta definitv la Palatul Kensington.

image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net