Ce ciudat! Reacția Melaniei Trump când Donald a atins-o pe umăr spune totul despre cei doi

trump_melania.jpg

melania trump, donald trump, sua, florida
Donald Trump şi Melania Trump la o întrunire cu publicul, în Florida
foto:Getty Images

Criticii lui Donald Trump au observat că soţia sa, Melania Trump, a avut o reacție neobișnuită atunci când, în timpul ultimului ei discurs, el i-a atins umărul. Acest fapt se vede foarte bine în filmulețul care o prezintă pe Prima Doamnă susținând un discurs în cadrul unei întruniri publice la Aeroportul Internaţional din Florida.

Melania, care a fost top model, este observată, deseori, ca fiind foarte sfioasă, nesigură şi atentă la fiecare vorbă, atunci când alături de ea este prezent soţul ei, preşedintele SUA, Donald Trump.

Înainte de alocuțiunea preşedintelui SUA, soţia sa a recitat o rugăciune, ca mai apoi să îi mustreze pe criticii şi duşmanii săi.

trump_melania01.jpg

melania trump, donald trump, sua, florida
Preşedintele Trump împreună cu Melania Trump în Florida
foto:Getty Images

 

Însă, criticii au remarcat un moment special care arată că discursul ei ar fi fost mai mult fals şi impus decât sincer şi realizat după buna voinţă a Primei Doamne.

Melania zâmbea şi le mulţumea susţinătorilor preşedintelui şi fiind crispată pentru că aceștia nu se mai opreau din aplauze. Soţul său, plimbându-se pe lângă ea, la un moment dat a atins-o de umăr. În acel moment, pentru o secundă, Melania a tresărit, dând apă la moară celor care au lansat o campanie pe rețelele sociale cu titlul #FreeMelania.

 

Loading...

Citește și

 • melania trump donald trump copil

  După alegerile din noiembrie, Casa Albă ar putea găzdui o familie atipică de prezidenţiabili. Dacă lui Donald Trump îi cunoaştem deja trecutul şi caracterul, să aflăm câte ceva şi din CV-ul soţiei sale.

 • melania trump michelle obama

  Luni, 18 iulie, a început Convenția Națională a Partidului Republican din America, în urma căruia, cel mai probabil, Donald Trump (70 de ani) va fi numit în mod oficial candidatul la alegerile prezidențiale din noiembrie. Melania Trump (46 de ani), soția afaceristului, a fost la adunarea din Cleveland pentru a-și susține partenerul de viață.

 • melania trump

  Cu un așa soț, cum se putea ca Melania Trump să fie ignorată de ironii și glume? Prima doamnă a Statelor Unite a participat duminică, 19 februarie, la un miting în Florida, unde a recitat în fața mulțimii „Tatăl nostru”.

 • melania trump

  În ciuda faptului că soțul său, Donald Trump, a ajuns unul dintre cei mai puternici lideri din lume, Melania (46 de ani) nu pare deloc atrasă de noul stil de viață. Aceasta refuză să se mute la Casa Albă, așa cum este tradiția, ca prima doamnă să-și însoțească președintele la Washington.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1