Ce a cerut Meghan Markle la nunta ei şi i s-a refuzat

Meghan Markle printul Harry

Meghan Markle şi prinţul Harry la nunta lor de la 19 mai
Meghan Markle a avut o nemulţumire ascunsă la nunta ei cu prinţul Harry
Foto: GuliverGetty Images

Se bârfeşte deja că Meghan Markle, soţia prinţului Harry, este dictatorială şi obţine mereu tot ceea ce îşi doreşte. Cu toate acestea, ceea ce a cerut la nunta sa nu i s-a oferit.

Dezvăluiri şocante au ieşit la iveală despre Meghan Markle (37 de ani), soţia prinţului Harry (34 de ani). Ducessa de Sussex a fost nemulţumită de aerul stătut din capela St George, de la castelul Windsor, unde a avut loc nunta ei la 19 mai, anul acesta. De aceea, ea a cerut ca aerul să fie împrospătat cu spray-uri parfumate de cameră. Palatul Buckingham i-a răspuns “nu”. I s-a răspuns că această capelă din secolul XV este locul unde Regina Elisabeta a II-a (92 de ani) se reculege în mod regulat şi îi place atmosfera care este.

De asemenea, bunicii prinţului nu i-ar fi plăcut rochia de mireasă şi tiara alese de Meghan. După nuntă, ducele şi ducesa de Sussex s-au mutat la Palatul Kensington, alături de Prinţul William (36 de ani) şi soţia sa, Kate Middleton (36 de ani). Însă au apărut zvonuri că au apărut neînţelegeri între cele două cumnate. Acum se caută “cârtiţa” din rândul angajaţilor de la Palatul Kensington care ar fi dat publicităţii aceste neînţelegeri. Ca să arate că nimic nu este adevărat, astăzi, persa britanică a anunţat că Meghan Markle şi prinţul Harry vor petrece Crăciunul împreună cu prinţul William şi Kate Middleton la Sandringham, cu Regina Elisabeta a II, unde familia regală serbează Crăciunul în mod tradiţional.

Loading...

Citește și