Ce avertisment dur i-a trimis fratele lui Meghan Markle prinţului Harry

Ultima actualizare:

    Meghan Markle suferă pentru tatăl ei, cu câteva zile înainte de nunta regalăfoto: Guliver/Splashnews
Meghan Markle suferă pentru tatăl ei, cu câteva zile înainte de nunta regalăfoto: Guliver/Splashnews

Nunta prinţului Harry cu actriţa Meghan Markle se apropie. Fratele viitoarei mirese l-a avertizat pe viitorul mire că ar face mai bine să se răzgândească.

Thomas Markle Jr (51 de ani), fratele lui Meghan Markle (36 de ani) din Oregon, SUA; i-a trimis o scrisoare deschisă prinţului Harry (33 de ani) prin intremediul revistei “In Touch”. “Faci cea mai mare greşeală din istoria nunţilor regale. Nu e prea târziu să te răzgândeşti”, l-a avertizat acesta.

Thomas spune că Meghan e “ofilită, superficială şi îngâmfată” şi că îşi va bate joc de prinţ şi de tradiţia familiei regale. “Meghan Markle nu este în mod clar femeia potrivită pentru tine. Mă mir că nu o vezi pe adevărata Meghan pe care întreaga lume o vede acum. ”, i-a scris Thomas Markle Jr lui Harry. Bărbatul nu şi-a mai întâlnit sora dib 2011, când au fost la înmormântarea bunicii lor, Doris, în Los Angeles. El spune că tatăl lor a intrat în datorii şi încă mai are probleme financiare din cauza faptului că a ajutat-o pe Meghan să-şi împlnească visul de a deveni actriţă. Iar acum aceasta nici nu l-ar fi invitat la nunta ei, care va avea loc la 19 mai. “Ce fel de persoană poate fi cineva care îşi foloseşte tatăl până îl aduce în sapă de lemn apoi îl lasă uitat şi sărac lipit, înglodat în datorii, în Mexic. Şi, când vine timpul să-l răsplătească, nu-l mai cunoaşte. Se pare că puţina faimă de la Hollywood i s-a urcat la cap”, mai scrie Thomas în scrisoare, adăugând că Meghan încearcă în mod fals să semene cu regretata prinţesă Diana.  


    Fratele o facve praf pe viitoarea mireasăFoto: Guliver splashnews
Fratele o facve praf pe viitoarea mireasăFoto: Guliver splashnews
image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net