Ce apucături bizare: sex cu papucii! Le-a furat vecinilor peste 120 de perechi

foto_viralpress.jpg

Tânăr din Thailanda arestat după ce a furat papuci
Tânărul a fost arestat după ce zeci de vecini s-au plâns că le dispar papucii
foto: ViralPress
Citeste tot despre: 

Obicei sexual cel puțin bizar! Un tânăr de 24 de ani din Thailanda adoră să facă sex cu... papucii. Și asta nu e tot. El a fost arestat după ce a furat 126 de perechi de papuci din casele și de la ușile vecinilor.

Polițiștii l-au identificat cu ajutorul imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere. Când au descins la locuința lui, nu mică le-a fost mirarea să descopere 126 de perechi de papuci, toți furați din vecini și supuși la perversiuni sexuale. „Victimele” au fost aliniate și fotografiate, însă e puțin probabil să se mai întoarcă la casele și la proprietarii lor.

papuci.jpg

papuci înșirați
O parte dintre „victimele” agresorului
foto: ViralPress

Potrivit metro.co.uk, impresionanta colecție de papuci, de toate formele, culorile și mărimile, a fost adunată în ultimii doi ani. „Violatorul” a povestit oamenilor legii că, după ce purta papucii câteva ore, se excita, începea să îi sărute, să și-i frece de corp și în final să „facă sex cu ei”.

Se pare că nu este la prima abatere. Oamenii legii îl mai arestaseră și anul trecut pentru furt de papuci în alt district. Theerapat Klaiya și-a recunoscut fapta și urmează să fie prezentat în fața judecătorilor.

violator.jpg

Theerapat Klaiya a fost arestat, arătat cu degetul și făcut de rușine
Theerapat Klaiya a fost arestat, arătat cu degetul și făcut de rușine
foto: ViralPress
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1