Ce adorabilă e micuța Charlotte! A învățat să salute ca o prințesă

charlotte.png

Charlotte a primit două buchete de flori la sosirea în Berlin
Foto: Getty Images

O avea ea doi anișori, dar Prințesa Charlotte dovedește că și-a învățat temeinic îndatoririle regale. Micuța a fost surprinsă în timp ce a făcut un salut cu reverență gazelor poloneze la plecarea din Varșovia a familiei regale a Marii Britanii.

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton (35 de ani), i-a reamintit micuței să spună mulțumesc înainte să se îmbarce iar Charlotte a ascultat și a făcut o mini-plecăciune, îndeplinindu-și, astfel, pentru prima dată o îndatorire regală în public. 

Din Varșovia, familia regală a zburat spre Berlin. Aici, Charlotte a avut din nou ocazia să arate că este impecabil de manierată și i-a strâns mâna atașatului Ministerului Apărării al Germanei, generalul de brigadă Rob Rider. Mica prințesă și-a exersat reverența în fața camerelor. În acest timp, fratele ei cu un an mai mare, George, a fost mult mai timid. S-a fâstâcit și, de fapt, el voia să meargă la culcare. 

 

kate_4.jpg

kate middleton
Kate Middleton este însărcinată cu cel de-al treilea copil
foto: Getty Images

h_53656381.jpg

printul george, printesa charlotte
Obosiți după viziata în Polonia, prințul George și prințesa Charlotte au făcut mutrițe la plecarea de pe aeroportul din Varșovia
foto: EPA
Loading...