Caz înfiorător! Un profesor a făcut sex cu un băiat de 12 ani

5-signs-of-child-abuse-3.jpg

profesor sex elev
Profesorul este acuzat că a abuzat minorul de 9 ori
Foto: everydayfamily.com

Un profesor este acuzat că a abuzat de un elev, care avea doar 12 ani, pe nume Nigel Clive, timp de aproape doi ani. Ian Danley (63 de ani) preda muzică la o școală din Bridlington, în Marea Britanie. Bărbatul ar fi întreținut relații intime cu un copil. Totul a început cu niște săruturi, dar victima spune că s-a ajuns la sex. Danley predă de 30 de ani.

Ian Danley este acuzat că a făcut sex cu un băiat de doar 12 ani. Profesorul l-ar fi abuzat pe copil de nouă ori, în școală, dar și în afara ei. Bărbatul este acuzat că a abuzat de poziția lui de profesor, pentru a-l convinge pe Nigel Clive să facă sex cu el, potrivit tabloidului The Sun

Victima, care acum este adultă, a povestit în fața judecătorilor că: „ (Ian Danley) era profesorul meu de muzică. Îmi amintesc de un curs pe care îl aveam la școală. Eram în pauză și îl ajutam să aranjeze niște cărți. Am mers la bibliotcă și a început să mă sărute. Îmi amintesc că mi se părea interesant. Nu aveam voie să fim acolo. Acum, îmi dau seama că oricare ar fi fost sentimentele lui, nu trebuia să facă acest lucru”. De asemenea, Nigel Clive a declarat că profesorul, care este acum lector la Universitatea Hull, i-a povestit „cum vin copiii pe lume”, discuție pe care ar fi trebuit să o aibă cu părinții lui, dar Ian Danley s-a excitat și a abuzat de el, Nigel fiind pe atunci doar un adolescent.

Cazul a avut loc în urmă cu câțiva ani. Singura persoană căreia Nigel i-a povestit a fost sora lui. În 2011, Clive i-a spus și soției lui ce i-a făcut Ian Danley în copilărie, totodată spunându-i nevestei că este homosexual. Soția l-a dus la psihiatru, pentru a fi ajutat să treacă peste trauma suferită. Apoi, Nigel Clive s-a hotărât să spună totul poliției, chiar dacă au trecut ani buni de atunci. Ian Danley neagă că a abuzat sexual de el și susține că Nigel Clive nu „era prea deștept și nici talentat la muzică”. Profesorul susține că tot ce a făcut a fost să îi dea lecții lui Nigel, dar neagă că l-a invitat să facă sex cu el sau că i-a făcut vreun avans. Procesul este în plină desfășurare.

loading...
Loading...

Citește și