Caz incredibil! Și-a pierdut parola și nu poate accesa portofelul cu bitcoini în valoare de peste 200 de milioane de dolari

bitcoin.jpg

Bitcoin
Un american care și-a pierdut parola nu poate accesa portofelul cu bitcoini
Foto: Pixabay
Citeste tot despre: 

Pare o întâmplare de film, dar e comlplet adevărată! Stefan Thomas, un programator din San Francisco, nu își amintște parola cu care își poate accesa portofelul electronic în care are 7.002 bitcoini. Valoarea acestora, chiar și după ce criptomoneda a mai scăzut, tot depășește cu mult 200 de milioane de dolari.

Ghinion incredibil! Parola pe care nu și-o mai amintește îi dă acces la un hard-drive, denumit IronKey, unde se află „cheia” portofelului electronic în care Stefan Thomas își ține cei peste 7.000 de bitcoini, relatează Digi24.

Programatorul a pierdut acum câțiva ani bilețelul pe care notase parola de acces a drive-ului IronKey. Problema lui este că are la dispoziție doar 10 încercări pentru a introduce parola corectă. Dacă nu reușește, pierde definitiv conținutul drive-ului. Până acum, Thomas a epuizat opt încercări, toate fără succes. 

„Stau în pat și mă gândesc numai la asta. Apoi merg la computer cu o strategie nouă, care nu funcționează, și mă cuprinde din nou disperarea”, a declarat Thomas.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1