Cățelușul ăsta se chinuiește să găsească o poziție confortabilă

catelus.jpg

catelus
Un pui de cățel își face culcuș din fratele lui mai mare
foto: captură video

Câinele este cel mai bun prieten al omului, zice un vechi proverb, Însă se pare că nici pe confrații lui nu îi lasă la greu. Iar videoclipul de mai jos ne demonstrează: cățelul este și cel mai bun prieten al cățelușului.

În imagini se vede cum un cățeluș de numai câteva luni se chinuiește să găsească o poziție confortabilă de dormit, însă nu oriunde, ci pe gâtul și spatele unui frate mai mare. Puiul se așază, dar se enervează pentru că nu reușește să se facă comod. În cele din urmă, se urcă pe prietenul lui, dar alunecă și cade pe botic.

Uite ce drăgălaș e

Trying to find a comfortable position…(Source: Adorable Animals)

Posted by smoothfm 95.3 on Monday, 7 September 2015

Iar cățelul cel mare nu se opune. Chiar dacă încearcă, la rândul lui, să doarmă, are foarte multă răbdare cu cel mic. Ba chiar îl lasă să îl „escaladeze” în încercarea de a găsi un loc confortabil pe care să stea. 

Loading...
 
 

Citește și

 • catel

  Câinele este cel mai bun prieten al omului, iar câteodată și omul trebuie să fie cel mai bun prieten al câinelui, pentru că trebuie să îl „salveze” din diverse încurcături. Jucăuși și curioși din fire, cățeii ajung uneori în cele mai dificile situații. Un exemplu bun constituie fotografiile de mai jos, unde prietenii noștri canini au fost surprinși în cele mai grele momente, blocați în diferite obiecte sau locuri din care nu mai pot ieși.

 • catel pierdut in covor

  De multe ori, animăluțele de casă dau bătăi de cap stăpânilor atunci când se ascund. Cel mai des, cei care au pisici întâmpină aceste probleme, pentru că felinele se „pitesc” în cele mai neobișnuite locuri. De această dată, „făptașul” este chiar un cățel, care și-a lăsat stăpânul să îl caute în toată casa.

 • lottie

  Lottie este îndrăgostit de şedinţele foto. Micuţul căţel din rasa Yorkshire Terrier în vârstă de 6 ani are cont de Instagram şi este urmărit de peste 4.000 de persoane.

 • Câţelul a fost învăţat să se şteargă pe lăbuţe când intră în casă

  Câinii sunt animale care nu sunt foarte uşor de dresat, însă ce a reuşit un tânăr să-şi convingă animalul de companie este o premieră.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1