Cât va costa vaccinul anti-coronavirus? Donald Trump vrea să fie gratis

Ultima actualizare:

    Trump speră că vaccinul anti-covid va fi disponibil în curândFoto: Arhiva Click!
Trump speră că vaccinul anti-covid va fi disponibil în curândFoto: Arhiva Click!

Întreaga planetă așteaptă un vaccin anti-coronavirus, însă toată lumea se întreabă cât va costa el. Donald Trump a anunțat că ia în considerare ca distribuirea vaccinului anti-Covid să fie chiar gratuită.

Președintele SUA vrea ca vaccinul contra coronavirusului să fie gratis, după ce anunțat că se lucrează la el cu o viteză uriașă. El pretinde că vom avea un tratament pentru Covid-19 până la sfârșitul anului. Întrebat dacă vaccinurile ar trebui să fie gratuite, președintele le-a spus reporterilor că se gândește la această variantă.

„Analizăm această variantă. Facem progrese în privința vaccinurilor. Vă voi da mai multe detalii în curând. Când vaccinul va fi gata, guvernul va trimite toate avioanele, camioanele și soldații ca să ajute la distribuirea sa către cetpțenii americani, cât de repede posibil”, a declarat liderul de la Casa Alba. În urmă cu câteva zile, Trump a spus că, și cu vaccin și fără, SUA revine la normalitate, în timp ce bilanțul negru se ridică la peste 85.000 de decese, potrivit The Independent.

Donald Trump, contrazis de experți

Președintele SUA pare foarte optimist, dar oficialii din domeniul sănătății au spus că planurile sale sunt puțin probabile. Dr. Rick Bright a mărturisit congresului că un vaccin poate fi dezvoltat și disponibil publicului în termen de 12-18 luni „dacă totul merge perfect”.

„Nu am văzut niciodată să meargă totul perfect”, a spus el. „Cred totuși că 12 până la 18 luni este un program agresiv și cred că va dura mai mult decât atât.”

Dr. Anthony Fauci, cel mai înalt oficial în domeniul sănătății care conduce răspunsul administrației Trump la focar, a mărturisit Senatului SUA săptămâna aceasta că dezvoltarea vaccinului va dura până la 18 luni. 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net