Cascada Niagara va fi iluminată în culorile drapelului românesc pe 1 Decembrie. Momentul este transmis online

niagara.jpg

niagara
Tricolorul românesc, la Cascada Niagara

Cascada Niagara va fi iluminată în culorile drapelului românesc pe 1 Decembrie, în onoarea Zilei Naţionale a României, în urma demersurilor făcute de Ambasada României la Ottawa.

Tricolorul va fi proiectat pe apele cascadei marţi, între orele locale 21:45 şi 22:00, şi momentul poate fi urmărit online pe www.cliftonhill.com.

Anul trecut, o româncă stabilită în Marea Britanie şi aflată în vacanţă în Canada, a primit acordul ca de Ziua României faimoasa cascadă să arboreze culorile tricolorului. În februarie 2017, în timpul masivelor proteste din România împotriva OUG 13, Niagara a fost iluminată în roşu, galben şi albastru în semn de solidaritate cu sutele de mii de români ieşiţi în stradă, amintește Agerpres. 

Cascada Niagara este un ansamblu format din trei căderi de apă situat la graniţa dintre Canada şi SUA. Pe teritoriul american, în statul New York, se află American Falls şi Bridal Veil Falls, iar în Canada, în Ontario, se află Horseshoe Falls, considerată cea mai spectaculoasă dintre cele trei.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1