Cartea care critică conducerea lui Trump va fi transformată în serial

Ultima actualizare:

    Cartea "Fire and Fury" va fi ecranizatăFoto:Getty
Cartea "Fire and Fury" va fi ecranizatăFoto:Getty

Controversata carte a lui Michael Wolff despre viața lui Donald Trump la Casa Albă, ”Fire and fury”, va fi adaptată pentru un serial de televiziune. Această veste este una cât se poate de rea pentru Donald Trump care a încercat din răsputeri să saboteze lansarea volumului despre primul său an din mandat.

Potrivit Hollywood Reporter, compania Endeavor Content a cumpărat drepturile de film și televiziune pentru acest volum, care este cea mai vândută carte în prezent, în Statele Unite. Volumul care analizează modul defectuos în care funcţionează administraţia Trump s-a vândut în 28.000 de exemplare în prima săptămână de la lansare. Cartea ”Fire and Fury” spune povestea lui Donald Trump în primul său an de președinte al SUA, bazându-se pe detalii la care jurnalistul Wolff a avut acces ca urmare a declarațiilor făcute de Steve Bannon, fostul consilier al lui Donald Trump la Casa Albă.

Despre ce este vorba în cartea Fire and Fury?

Trump a încercat din răsputeri să oprească publicarea cărții
Trump a încercat din răsputeri să oprească publicarea cărții

Ideea centrală a cărţii este faptul că Trump nu este competent pentru a fi preşedinte, Wolff sugerând că acesta se află într-un declin. Dacă înainte repeta aceleaşi poveşti la fiecare jumătate de oră în conversaţiile cu prietenii, acum o face la fiecare zece minute, se arată în carte. Jurnalistul CNN se întreabă dacă este vorba cu adevărat de deteriorarea sănătăţii mintale a preşedintelui, sau Trump este pur şi simplu Trump, agresiv şi impetuos cum îl ştim. Donald Trump a fost supus la un examen medical, în urma căruia medicii au ajuns la concluzia că este apt să îţi exercite funcţia de preşedinte. Mai mult decât atât, Trump este prezentat în cartea lui Wolff că o persoană temperamentală, care pare să nu aibă încredere în nimeni din jurul său, în timp ce oamenii din jurul sau nu au, la rândul lor, o părere prea bună despre el, potrivit lui Wolff.

Atunci când a aflat despre publicarea cărţii, Trump a avut o reacţie destul de violentă la adresa autorului. „Nu am autorizat accesul autorului cărţii mincinoase în Casa Albă ,de fapt l-am refuzat de câteva ori! Niciodată nu am vorbit cu el pentru carte. Este plină de minciuni, interpretări greşite şi surse false", a scris Trump pe pagina personală de Twitter. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
furt seif 01, captură video
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net