Carmen Iohannis nu e singura! Jill Biden își va continua meseria de profesoară, chiar dacă devine prima-doamnă

Ultima actualizare:

    Ambele prime-doamne sunt profesoare de englezăFoto: Getty
Ambele prime-doamne sunt profesoare de englezăFoto: Getty

Jill Biden (69 de ani) nu vrea să renunțe la cariera ei de profesoară, chiar dacă devine prima-doamnă a Americii. Decizia ei ne amintește de Carmen Iohannis (60 de ani), care a continuat să predea la Sibiu, chiar și după ce soțul ei a devenit președinte. Mai mult, ambele prime-doamne sunt profesoare de engleză.

Jill Biden face istorie, devenind prima-doamnă a SUA cu un job full time. Soția președintelui ales Joe Biden, care are un doctorat în educație, nu va renunța să predea și își va păstra norma întreagă pe care o are la un colegiu de stat, din apropiere de Washington. Asta deși devine prima-doamnă a Americii în mod oficial, începând cu 20 ianuarie, atunci când soțul ei va fi inaugurat la Casa Albă. Jill Biden va continua să predea limba engleză la North Virginia Community College, acolo unde este deja de zece ani profesoară.

Jill Biden, profesoară de mai bine de 30 de ani

Michael LaRosa, purtător de cuvânt al viitoarei prime-doamne, a confirmat informația duminică (8 noiembrie), potrivit Digi24

„Dr. Biden se concentrează pe formarea echipei sale și pe dezvoltarea priorităților ei în ceea ce privește educația, familiile militarilor și veteranilor și lupta împotriva cancerului”, a precizat LaRosa. Când Jill Biden s-a prezentat milioanelor de americani în timpul Convenției Naționale Democratice din 2020, a făcut-o de la un liceu unde a predat cândva limba engleză lângă casa ei din Delaware. Ea și-a luat concediu din ceea ce ar fi fost al 36-lea an de predare pentru a face campanie pentru soțul ei.

Acum, Jill Biden intenționează să se întoarcă la muncă, echilibrându-și atât îndatoririle de profesor, cât și de primă-doamnă. În august, Jill Biden a declarat într-un interviu pentru CBS Sunday Morning că intenționează să continue să lucreze ca profesor în timp ce soțul ei conduce țara. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net