Care a fost momentul când Kate Middleton s-a dat de gol că e însărcinată

will_si_kate.jpg

kate middleton
În timpul vizitei în Polonia, KAte Middleton a oferit câteva indicii că ar fi însărcinată a treia oară
Foto: Getty

Palatul Kensington a anunțat oficial că Ducesa de Cambridge (35 de ani) este însărcinată pentru a treia oară, la două luni după ce Kate părea doar că glumește că urmează să aibă mai mulți bebeluși, în timpul unei vizite în Polonia.

În timpul acelui tur, Kate, care era însoțită de Prințul William, a primit în dar o jucărie de pluș pentru copii care a încântat-o pe ducesă atât de mult, încât a glumit cu William: „Cred că va trebui să avem mai mulți bebeluși”, amintește Daily Mail. Mai mult decât atât, jucăria pe care o primise cadou, a fost creată de compania Whisbear și este special concepută pentru nou-născuți, imitând sunetele din burtica mamei, pentru a le crea confort.

Acesta nu a fost însă unicul indiciu care a sugerat că ducesa ar fi însărcinată. Aflându-se la Varșovia, în cadrul unei recepții, fotografii au putut observa cum Kate Middleton abia dacă s-a atins de un pahar cu vin. Probabil, ea știa deja că urmează să aducă pe lume cel de-al treilea copil.

william-kate-middleton-craciun-detaliu.jpg

william kate
George pare hotărât să-şi ia trenuleţul de jos şi doar aparatul foto îi distrage puţin atenţia de la obiectivul său
Foto detaliu

După eveniment, cea care i-a dăruit jucăria a declarat jurnaliștilor că ambii duci au râs când Kate a rostit acea frază care încă răsună în memoria tuturor, vrând astfel să sugereze că a fost doar glumă. Pe 4 septembrie, Palatul Kensington a confirmat că Ducesa de Cambridge chiar vorbea serios iar familia regală urmează să să primească în sânul ei încă un membru anul viitor.

 

Loading...

Citește și

  • kate middleton

    De când au votat să iasă din Uniunea Europeană, britanicii parcă sunt mai prezenți ca niciodată pe continent. Familia regală a Marii Britanii și-a trimis în această săptămână reprezentanții într-o vizită oficială în Polonia. Iar Kate, William și cei doi nepoți ai reginei au atras simpatia tuturor.

  • kate middleton

    Prințul William și Kate Middleton au vizitat un fost lagăr nazist de exterminare în Polonia, dar vizita s-a dovedit complet diferită față de călătoriile obișnuite ale celebrului cuplu regal. Kate a fost impresionată până la lacrimi de suferința care încă se resimte în împrejurimile acelui loc al ororilor.