Care este noul hobby al prinţului Harry. Nimeni nu s-ar fi aşteptat la asta din partea sa

Ultima actualizare:

    Prinţul Harry a descoperit o nouă activitate de care este pasionat: meditaţiaFoto:GettyImages
Prinţul Harry a descoperit o nouă activitate de care este pasionat: meditaţiaFoto:GettyImages

Prinţul Harry s-a căsătorit cu Meghan Markle în data de 19 mai 2018 şi a spus adio burlăciei, dar şi aventurilor care au ţinut prima pagina a ziarelor din întreaga lume. Harry nu mai este prinţul care adoră viaţa de noapte şi cluburile, ci viitorul tată care se concentrează asupra binele familiei sale. Recent, ducele de Sussex a dezvăluit care este noul său hobby, iar mărturisirea acestuia i-a luat pe toţi prin surprindere.

Membrii Casei Regale a Marii Britanii sunt fotografiaţi adesea participând la diferite activităţi cu un grad mai mare sau mic de adrenalină. Regina Elisabeta a II-a preferă să călărească în zilele însorite sau să se plimbe. Prinţul William şi prinţul Harry participă la vânătoare uneori, iar ducesa de Cambridge şi ducesa de Sussex se implică în activităţi caritabile. Iată că prinţul Harry a dezvăluit că a descoperit un nou hobby care, spre surprinderea tuturor, nu are nimic în comun cu activităţile de care acesta era interesant până în prezent. Petrecăreţul familiei a renunţat la acţiunile care i-au oferit un renume de iubitor al aventurii şi a hotărât să se gândească mai mult la echilibru în toate aspectele vieţii sale. 

Potrivit surselor mirror.co.uk, prinţul Harry a început să mediteze în fiecare zi, iar Meghan Markle este cât se poate de încântată căci, la rândul său, este adepta acestei activităţi. Ducele şi ducesa de Sussex au participat la un eveniment în Birkenhead, Marea Britanie, iar prinţul Harry a vorbit cu un călugăr budist, în vârstă de 69 de ani, căruia i-ar fi dezvăluit că meditează în fiecare zi. Încântat de mărturisire, călugărul i-a oferit în dar o carte care descrie cei opt paşi spre fericire. 

Meghan Markle, însărcinată în şase luni, este o împătimită a meditaţiei şi practicantă de yoga. Înainte de a se căsători cu prinţul Harry şi de a fi nevoită să renunţe la toate conturile personale de socializare, ducesa de Sussex a deţinut un blog în care obişnuia să scrie despre experianţa sa cu meditaţia. Dacă la început s-a temut că va găsi meditaţia plictisitoare, ulterior a descoperit că a devenit mult mai fericită decât şi-a găsit mai mult timp pentru dobândirea echilibrului interior. 

Prinţul Harry a renunţat la fumat şi la aclool de dragul soţiei sale, ducesa de Sussex, Meghan Markle
Prinţul Harry a renunţat la fumat şi la aclool de dragul soţiei sale, ducesa de Sussex, Meghan Markle

Se pare că Meghan Markle are o capacitate ridicată de a-l influenţa pe prinţul Harry, căci acesta a renunţat la fumat la scurt timp după ce a întâlnit-o. În plus, ducele de Sussex nu mai consumă alcool şi cafea de când ducesa a rămas însărcinată din dorinţa de a fi solidar cu restricţiile alimentare pe care aceasta este obligată să le respecte. 

Prinţul Harry a renunţat la fumat

Prinţul Harry a renunţat la fumat, după ce Meghan Markle i-a cerut acest lucru. El a decis să dea uitătii acest viciu la scurt timp după ce s-a mutat cu Meghan Markle la Nottingham Cottage, în incinta Palatului Kensington, adică înainte de a deveni soţ şi soţie.“Harry a promis să nu fumeaze deloc acasă. Nu este frumos pentru Meghan ca un nefumător. Și pentru că nu a vrut să stea pe geam și să tragă câte un fum a decis să renunțe de tot pentru Meghan”, a declarat un prieten apropiat al prințului, potrivit express.co.uk.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net