Care este dorința lui Meghan Markle pentru noul an! O așteaptă multe schimbări

Ultima actualizare:

    Pe Meghan Markle o așteaptă o mulțime de schimbpri anul acestaFoto: Getty
Pe Meghan Markle o așteaptă o mulțime de schimbpri anul acestaFoto: Getty

Anul care tocmai a trecut a fost unul plin de surprize pentru actrița Meghan Markle. De departe, cea mai interesantă dintre ele a fost prezența Prințului Harry în viața ei, care efectiv, i-a oferit o cu totul altă direcție, odată ce a acceptat să fie soția lui. Pentru 2018 îns, Meghan și-a pregătit deja o mică listă cu lucrurile pe care și le-a proprus să le respecte.

Viața lui Meghan Markle s-a schimbat radical odată ce s-a îndrăgostit de Prințul Harry, iar acesta a fost doar începutul. Adevărata schimbare urmează să se producă abia în primăvara noul an, când actrița va spune un „Da” oficial, în faa altarului, când își va uni destinul cu al lui Harry. Pentru că statutul ei social va căpăta o cu totul altă semnificație, Meghan va trebui să-și schimbe puțin și stilul de viață, care până acum a fost ceva mai libertin și mai boem.

Conștientă de acest lucru, frumoasa brunetă și-a pregătit deja o listă cu toate lucrurile de care va trebui să țină cont pentru a se integra în Familia Regală britanică. Conform express.co.uk, Meghan și-a pregătit lista încă de la sfârșitul lui 2016. Pe blogul său personal, pe care l-a închis, își dădea singură câteva sfaturi care sunt menite să-i dezvolte personalitatea, iar acestea încă rămân valabile.

„Să nu-mi mai rod unghiile și să încetez să mai spun vorbe urâte. Acestea vin de regulă atunci când lucrez ore suplimentare sau după câteva pahare de alcool. În ceea ce privește rosul unghiilor, , se întâmplă în timpul zborurilor cu turbulențe sau după o zi stresantă. E tare nepotrivit pentru o domnișoară”, scria Meghan Markle.

„Anul acesta, singurul lucru pe care mi-l propun e să privesc viața cu un sentiment de liniște, să râd, să mă bucur, să-mi mențin standardele și stima de sine ridicate. Dorința mea pentru noul an este să las mai mult spațiu pentru magie, să-mi fac planuri, dar să mă împac cu gândul că se mai pot și ruina, să-mi stabilesc obiectivele, dar să fiu și deschisă la schimbare”, mai adaugă actrița.

Odată ce l-a cunoscut pe Prințul Harry, actrița a realizat că încă mai are o mulțime de lucruri de învățat, mai ales că Familia Regală nu a privit-o deloc cu ostilitate și trebuie să ofere sprijin, la rândul ei. Dincolo de datoriile pe care le va avea, cel mai important lucru este însă iubirea dintre ea și prinț.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net