Care e singurul lucru pe care Prințul Harry nu-l poate ierta mamei sale

harry.jpg

harry
Prințul Harry a mărturisit că un lucru nu-l poate ierta mamei sale, Prințesa Diana
Foto: Getty

Prinții William și Harry au acceptat să dezvăluie detalii personale și amintiri dureroase cu mama lor, Prințesa Diana. Au vorbit pentru prima dată deschis de când aceasta a murit în tragicul accident. Harry a mărturisit însă că există și un aspect pe care nu-l poate ierta mamei sale.

Prințesa Diana avea doar 36 de ani atunci când a murit în tunelul din Paris. Copii săi, William și Harry, au fost șocați de tragica veste, iar azi, cu greu încearcă să rememoreze drama care le-a marcat copilăria. Dincolo de amintirile triste, există și momente pline de bucurie, emoționante, pe care atât Will, cât și Harry nu le vor uita niciodată, după cum menționează express.co.uk.

În declarațiile făcute pentru cel mai recent documentar despre viața Prințesei Diana, Harry a fost profund amuzat atunci când a revăzut un vechi album foto în care s-a văzut pe el și pe fratele său, pe când erau copii. Cel mai „bizar” aspect la aceste fotografii îl reprezintă ținutele vestimentare amuzante de care mama lor se ocupa personal.

william.jpg

william
Prințul William, în 1984
Foto: Getty

„Mi-ar plăcea să o pot întreba acum, pentru că sunt sigur că îi oferea multă satisfacție să mă îmbrace pe mine și pe William cu aceste haine bizare. Erau la fel: pantaloni scurți ciudați, pantofiori lucioși cu o bretea...Fotografiile mă fac pur și simplu să râd și să mă gândesc «cum puteai să ne faci așa ceva»?”, s-a amuzat Prințul Harry.

„Am ajuns la vârsta când William ar spune: «e ridicol, eu sunt fratele mai mare, de ce trebuia să fiu îmbrăcat la fel ca el?» Iar eu am să spun: «Ia stai așa, dacă tu ar trebui să fii îmbrăcat diferit, nu vreau să fiu eu singurul îmbrăcat așa.» Îmi place să cred că se distra îmbrăcându-ne așa”, a spus gânditor Harry.

William și Harry își amintesc cu bucurie de iubirea pe care le-o împărtășea Prințesa Diana și cum se străduia să le creeze o viață cât mai normală, lipsită de poverile regale.

 

Loading...

Citește și

  • O declarație a unei concurente din emisiunea ”Insula Iubirii”, varianta britanică, e de-a dreptul surprinzătoare! Ea a susținut, de mai multe ori, în timpul filmărilor că a avut o relație amoroasă cu Prințul Harry.

  • printul harry

    Prințul Harry și iubita sa, Meghan Markle par să aibă o relație durabilă, în ciuda faptului că distanțele lungi și mediile foarte diferite din care provin stau adesea în calea iubirii lor. Totuși, se zvonește că Harry este dispus să facă un imens sacrificiu pentru a-și petrece tot restul vieții alături de frumoasa actriță.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1