Care e singura țară din lume care încă nu știe că Trump va fi noul președinte SUA

trump.jpg

donald trump
În lume, există un stat care încă n-a aflat că Donald Trump va fi președintele SUA
Foto: Twitter

A trecut o săptămână de la alegerile prezidențiale din Statele Unite și aproape întreaga omenire a aflat că Donald Trump va fi succesorul lui Obama la Casa Albă...aproape întreaga lume. Există un stat unde încă oamenii nu știu cine a câștigat alegrile din SUA.

Pentru societățile moderne, care au acces aproape nelimitat la informație, în special la cea digitală, este aproape de neconceput cum un stat să nu fi alfat încă cea mai difuzată știre din întreaga lume a momentului.

Ei bine, se pare că o astfel de țară există și este desigur, Coreea de Nord, cel mai „izolat” stat din lume. Un corespondent BBC pe „tărâmul” lui Kim Jong-Un, Chris Greenway, a confirmat faptul că oamenii nu au fost încă informați despre președintele ales al Americii, scrie Indy100.com.

nord_coreeni.jpg

coreea de nord
În Coreea de Nord, informațiile externe sunt atent selecționate
Foto: Getty

Cum este posibil așa ceva? În Coreea de Nord, mass-media sunt controlate de regimul de la Phenian, toate informațiile trec printr-un filtru și sunt extrem  de atent selecționate, uneori, chiar schimbate pentru a fi în concordanță cu ideologia de stat. Se pare că deocamdată, oficialii coreeni nu au decis încă asupra modalității de portretizare a lui Donald Trump astfel încât să nu influențeze în vreun fel poporul nord-corean. Dacă una dintre ideile năstrușnice ale miliardarului american trezește vreun sentiment de răzvrătire sau corupe prin viziunile sale?

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1