Cântăreşte nici 20 de kg la 37 de ani! Cum a ajuns o actriţă să arate în halul acesta VIDEO

Ultima actualizare:

    În prezent, Rachel luptă să supravieţuiască Foto: Captură Youtube
În prezent, Rachel luptă să supravieţuiască Foto: Captură Youtube

A şocat internetul cu povestea ei de viaţă. O fostă actriţă în vârstă de 37 de ani a ajuns să cântărească doar 18 kilograme şi se chinuie să supravieţuiască.

Rachel Farrokh a ajuns numai piele şi os, după ce a slăbit excesiv de mult. După 10 ani de boală şi-a pierdut şi cariera de actriţă, este anorexică şi la un pas de moarte, scrie Daily Mail.

În urmă cu zece ani, Rachel era o femeie sănătoasă şi activă. Totul a început când şi-a propus să slăbească două-trei kilograme şi să-şi definească mai bine abdomenul. Apoi şi-a pierdut locul de muncă, a suferit o depresie şi totul a scăpat de sub control.

De abia poate să se deplaseze
De abia poate să se deplaseze

Femeia suferă de anorexie nervoasă, o boală psihică ce presupune repulsie faţă de alimente şi pierderea totală a poftei de mâncare. Soţul ei, Ron Edmonson, s-a lăsat de muncă pentru a avea grijă de ea, spune că Rachel nu se va face bine doar reîncepând să mănânce normal. Dimpotrivă, asta i-ar da peste cap şi mai mult metabolismul.

Singura speranţa a lui Rachel Farrokh este o clinică de specialitate, unde există tehnologia necesară pentru a fi tratată. Acum, femeia este în stare critică şi stă închisă în casa sa din California, iar dacă i se dă o cantitate mai mare de mâncare ar putea să moarsă.

Singura problemă este costul tratamentului. Pentru a face rost de bani, Ron a convins-o pe Rachel să facă o înregistrare pentru a începe o campanie de strângere de fonduri. Au reuşit să strângă doar 50.000 de dolari în 21 de zile, după ce filmuleţul ei a devenit viral. Deşi vor ajunge să strângă toată suma, corpul ei este prea fragil pentru a se deplasa.

''Bună, sunt Rachel. Am nevoie de ajutor. Am 1,70 metri, sub 20 de kilograme şi nu mă mai primeşte niciun spital. Sufăr de o formă severă de anorexie. Este o boală psihică ce provoacă multă suferinţă fizică. E un singur spital în toată ţar care mă poate ajuta, dar şansele mele sunt foarte mici. Sunt gata să mă fac bine şi dacă mă puteţi ajuta vă rog să o faceţi! Mulţumesc'', sună apelul disperat al lui Rachel. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net