Când să îi ceri soţiei sex. Explicaţia demenţială a unei femei căsătorite VIDEO

mama.jpg

Emily e soţie şi mamă, aşa că ştie cel mai bine cât de greu e să faci sex cu partnerul
captură video
Citeste tot despre: 

Uneori e greu să îţi dai seama când să îi ceri soţiei sex. Poate e prea obosită, poate e ocupată, poate pur şi simplu nu are chef. Însă o mamă de 31 de ani a decis să le uşureze viaţa bărbaţilor şi a înregistrat un clip în care explică, cu ajutorul graficelor, când e cel mai bine să îi ceri soţiei sex.

Emily Wright, o mamă de 31 de ani, a decis să explice, pas cu pas, când trebuie să îi ceri sex soţiei. Cheia, spune ea, e planificarea. De exemplu, nu e bine să încerci să faceţi sex când copiii tocmai au adormit. Trebuie să aştepţi în jur de 45 de minute, iar de abia după să faci primul pas. 

Însă, dacă ea e pe punctul de a adormi, ar fi bine să nu te apropii de ea, pentru că "poţi fi înjunghiat sau înjurat", spune Emily, potrivit buzzfeed.com. 

Urmăreşte aici sfaturile lui Emily

 

Femeia mai punctează că dacă ai o casă murdară, nu ai nici o şansă să faci sex. Însă dacă te-ai ocupat de murdărie şi dezordine, e momentul să îi spui că vrei să faceţi sex. Totuşi, dacă ea e cea care a făcut curat, o să fie obosită, aşa că nu se pune. Şi nici dacă ai făcut tu curat, pentru că probabil nu ai făcut bine, mai spune Emily. 

Un ultim punct pe lista lui Emily e cantitatea de vin băută de femeie: dacă o soţie nu a băut deloc vin, e clar că nu ai cum să faci sex. După 2-3 pahare, e însă momentul să îi ceri sex. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1