”Când ajungem la 60 de ani ne mutăm toate șapte în aceeași casă!”

deschidere_casa_celor_sapte_prietene_4.jpg

casa celor sapte prietene
Șapte prietene din copilărie au pus mână de la mână să își facă un conac în care să se mute la bătrânețe

Prietenii din copilărie nu se uită niciodată! Șapte femei din Guangzhou, China, care au copilărit împreună și au legat o prietenie extraordinară și-au propus acum 10 de ani să se mute împreună atunci când ies la pensie. Au pus mână de la mână și au strâns puțin peste 600.000 de dolari (patru milioane de yuani). Cu acești bani au început că construiască ”casa prieteniei” unde se retrag la fiecare sfârșit de săptămână împreună cu soții și copiii.

Cele șapte femei din Guangzhou, China, au trecut de pragul vârstei de 30 de ani și se cunosc de mai bine de 20 de ani după ce au copilărit pe aceeași stradă, au învățat în aceeași clasă și au făcut liceul împreună. Povestea lor a făcut înconjurul planetei, dar cele șapte prietene au refuzat să își dezvăluie identitatea. Pentru ele ”casa prieteniei” este un vis devenit realitate, dar îl privesc ca pe un lucru cât se poate de normal având în vedere faptul că ”prietenia adevărată te ajută să faci lucruri extraordinare”.

casa_celor_sapte_prietene_5.jpg

casa celor sapte prietene
Vila a început să fie ridicată în urmă cu câțiva ani

Cele șapte prietene au strâns peste 600.000 de dolari pentru ”Casa Prieteniei”

Șapte femei din Guangzhou, trecute recent de vârsta de 30 de ani, au făcut un legământ de prietenie veșnică. Ele se cunosc de când aveau 6-7 ani. Acum 10 ani, una dintre ele a propus să se mute toate șapte într-un conac, împreună cu familiile atunci când vor ieși la pensie. Au început să strângă banii și după ce au adunat în conturi 600.000 de dolari s-au apucat să construiască un ditamai conacul cu trei etaje și mansardă, piscină, bucătărie cu deschidere la o terasă încăpătoare, un pavilion pentru servirea ceaiului și ferestre din podea până în tavan.

casa_celor_sapte_prietene_1.jpg

casa celor sapte prietene
Cele șapte prietene vin în casă la fiecare sfârșit de săptămână pentru a găti și pentru a se relaxa

Deși în momentul de față construcția nu este complet finalizată, cvele șapte vin aici împreună cu familiile la fiecare sfârșit de săptămână pentru a petrece timp împreună. Una dintre femei, pe nume Jin Du a explicat pentru Yitiao că atât ea cât și celelalte șase prietene vor trăi separat până când copiii vor fi destul de mari pentru a se întreține singuri.

Citește și:

Cine vrea casa cu 35 de camere a fostului primar din Panciu? Este scoasă la licitație

Uite cum arată astăzi casa unde s-a filmat «Singur acasă»!

casa_celor_sapte_prietene_2.jpg

casa celor sapte prietene
Conacul are trei etaje și o mansardă încăpătoare

”Când ajungem la 60 de ani ne mutăm toate șapte în aceeași casă!”

Una dintre cele șapte prietene, Jin Du a explicat că investiția de 600.000 de dolari este pentru clipa în care topate cele șapte prietene vor fi trecut de pragul vârstei de 60 de ani. ”Când ajungem la 60 de ani ne mutăm toate șapte în aceeași casă!”, a spus Jin Du. Însă până atunci, cele șapte prietene organizează petreceri cu ceai, vin aici să gătească, să se relaxeze cu familia și să se bălăcească în piscină. Au început să își amenajeze o grădină și vor să mai strângă încă vreo 100.000 de dolari pentru a mai amenaja proprietatea în așa fel încât ”atunci când vor fi pensionare să nu aibă probleme cu scările și cu deplasarea printre dealuri”.

Loading...

Citește și