„Camilla l-a salvat pe Charles după moartea Dianei”

camilla_1.jpg

camilla charles
Camilla l-ar fi ajutat pe Charles să treacă peste suferința pierderii Prințesei Diana
Foto: Getty

Camilla, Ducesa de Cornwall, a împlinit pe 17 iulie 70 de ani, iar printre cunoscuții cu care s-a întâlnit în timpul aniversării zilei de naștere, a fost și unul dintre fotografii preferați ai Prințesei Diana. El a felicitat-o pe Camilla și chiar a invitat-o la dans.

Arthur Edwards lucrează ca fotograf pentru publicația The Sun, specializat pe fotografierea membrilor familiei regale britanice de mai bine de 40 de ani. Nu a ratat ocazia de a fi alături de Ducesa de Cornwall cu ocazia zilei sale de naștere și chiar i-a dedicat un articol în celebrul tabloid.

Fotograful, care cunoaște familia regală de foarte mult timp, susține că Prințul Charles a reușit să treacă peste suferința pricinuită de moartea Prințesei Diana datorită Camillei. Ea a fost cea care "l-a salvat pe Charles după moartea Prințesei Diana". Camilla ar fi fost cea care l-a ridicat din abisul nefericirii în care se scufundase după pierderea fostei sale soții.

camilla_3.jpg

camilla
Camilla și Arthur Edwards, fotograf apropiat familiei regale britanice
Foto: Getty

Arthur Edwards este de părere că în ciuda ostilității și urii care se abătuseră asupra Camilei și acuzațiilor că ar fi stricat căsnicia Prințesei Diana, Camilla a fost mereu loială Prințului Charles și l-a ajutat să depășească momentele grele.

Fotograful își amintește cum în timpul celei de-a 50-a aniversări a zilei de naștere a Prințului Charles, acesta a decis să meargă în locul său natal, la Highgrove House, unde îl aștepta Camilla. Era la puțin timp după moartea Prințesei Diana, iar Regina Elisabeta și Prințul Philip n-au privit cu ochi buni gestul lui Charles.

Lucrurile nu s-au îmbunătățit nici în 2005, când Charles și Camilla s-au căsătorit la Windsor Guildhall. Regina Elisabeta a II-a nu a participat atunci la ceremonie, iar Camilla nu a primit nici titulatura de Prințesă a Țării Galilor. A fost numită în schimb, Ducesă de Cornwall și i s-a adus la cunoștință că atunci când Prințul Charles va urca pe tronul Marii Britanii, Camilla va fi numită prințesă consoartă și nu regină.

camilla_2.jpg

camilla
Camilla, Ducesă de Cornwall, a împlinit 70 de ani
Foto: Getty

Totuși, de peste 12 ani, de când cei doi formează un cuplu, Charles nu mai este „un suflet torturat”. Datorită Camillei, Charles a putut să-și recapete fericirea și să fie capabil să-și îndeplinească îndatoririle regale, iar cu timpul, a redevenit iubit de publicul britanic.

Cândva considerată „cea mai leneșă femeie din lume”, Camilla a participat la mai bine de 200 de îndatoriri regale numai într-un singur an, atât în Marea Britanie, cât și în străinătate, totul, pentru a fi alături de Charles și de a-l susține.

Cu timpul, Camilla a început să fie îndrăgită de membrii familiei regale. Astăzi, Majestatea Sa o consideră o prietenă și un aliat de nădejde. Chiar și William și Harry o adoră și este valabil și pentru servitori. Chiar și fostul său soț, Andrew Parker Bowles a fost prezent la aniversarea împlinirii a 70 de ani a Camillei, fiind prieteni foarte buni și discutând periodic.

Fotograful admiră la Camilla faptul că a reușit să se facă plăcută de oamenii din jur, inclusiv de cei care cândva o urau și asta, nu datorită unei strategii de PR a Palatului Regal, ci prin forțele sale proprii. Din acest motiv, Arthur Edwards este de părere că ea ar merita să fie numită regină atunci când Charles va urca pe tron.

Loading...

Citește și